GOCA TRŽAN PODNELA TUŽBU PROTIV KRISTIJANA: Pevačica ide na sud sa bivšim robijašem!

Autor:

Zabava

15.04.2023

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan čeka suđenje sa Kristijanom Golubovićem!

GOCA TRŽAN PODNELA TUŽBU PROTIV KRISTIJANA: Pevačica ide na sud sa bivšim robijašem!

Foto: ATA Images

Goca Tržan

Bivši robijaš Kristijan Golubović nedavno je obelodanio da je bio intiman sa pevačicom Gocom Tržan kao i da je ona imala probleme sa nedozvoljenim supstancama.

Pevačica je zbog toga pobesnela, te je odlučila da pravdu potraži pred sudom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Goca Tržan tužila Kristijana Golubovića

 

- Od svih grešaka koje sam napravila u životu, jako sam srećna da sa Kristijanom nisam to napravila. Nikada ga nisam videla uživo. Nismo nikada bili zajedno u istoj prostoriji, a ne nešto više. Možda je na nekom koncertu bio u publici, a d je to ne znam. Čak, nije najgore ni to što je rekao kao da smo bili zajedno, nego da sam narkomanka. Svi znaju da sam najdosadnija osoba u izlasku, nikada nisam pila, zapalila cigaretu, niti bilo šta od droge koristila. Imam prezir prema tome, gadim se ljudi koji koriste narkotike, to su slabići. Ružno je to što je rekao. Ja nisam žena koja zaslužuje da se o meni tako nešto priča - rekla je pevačica za Svet, i dodala:

- Dovoljno je što postoji jedan, sa kojim imam dete, a koji je 24 sata na televiziji i prila sve i svašta. Tu ne mogu da reagujem jer smo bili u braku, ali ovo druže, ne može tako da prođe. Podigla sam tužbu i čekam prvo ročište.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading