"SVE SAM MU OPROSTILA" Jovanu Jeremić pogodila SMRT Saše Vidića, imala PREDSKAZANJE: Intuicija mi je rekla da ga NE TUŽIM!

Autor:

Zabava

24.04.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić je samo nekoliko dana pred smrt kreatora shvatila da ne treba da ide sa njim na sud!

"SVE SAM MU OPROSTILA" Jovanu Jeremić pogodila SMRT Saše Vidića, imala PREDSKAZANJE: Intuicija mi je rekla da ga NE TUŽIM!

Foto: redtv, republika

Popularna voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić bila je jedna od poslednjih javnih ličnosti sa kojom je preminuli kreator Saša Vidić zaratio. Iako su ranije bili u dobrim odnosima, njihova svađa je dovela do toga da je voditeljka u jednom trenutku odlučila da ga tuži. 

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

Saša Vidić

Stupili smo u kontakt sa Jeremićevom, koja je bila tužna.

- Jako mi je žao što je Saša izgubio život, ja nisam imala problem sa njim, on je mene vređao. Ja sam mu sve oprostila. Neka počiva u miru, to je najvažnije. Ja sam najavila da ću ga tužiti, ali moja intuicija se graniči sa vidovitošću. Odlučila sam da ga ne tužim, sedela sam sa advokatom, on mi je rekao: "Danas ga tužimo", a ja sam rekla da ne. On je sam sebi najveći teg. I moja intuicija mi je rekla da ne treba da ga tužim - rekla je Jovana za Republiku.

Republika

Foto: PrintsxreenInstagram

Jovana Jeremić

- Inače, on je početku moje karijere stalno dolazio u moje emisije, zato me je začudilo kad je krenuo da me vređa i bude neprijatan prema meni, ja to nisam zaslužila. U svakom slučaju, neka počiva u miru, ja sam mu sve oprostila. Izjavljujem saučešće porodici - dodala je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading