DARA IZDALA SARADNIKE! Pevačica im obećala LUKS destinaciju, a onda ih ISPALILA, na odmor zapalila sa NJIM i iskeširala 25.000 EVRA!

Autor:

Zabava

19.04.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara nije ispunila svoje obećanje.

DARA IZDALA SARADNIKE! Pevačica im obećala LUKS destinaciju, a onda ih ISPALILA, na odmor zapalila sa NJIM i iskeširala 25.000 EVRA!

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara nedavno je javno izjavila kako planira da časti svoje saradnike putovanjem u Rio de Žaneiro, ali umesto da ispuni obećanje, Dara je otputovala samo sa jednim saradnikom, svojim frizerom, ujedno i njenim najboljim prijateljem.

Foto: ATA Images/M.M.

Dara Bubamara otputovala u Brazil

Kako se navodi, njeni saradnici su se nadali ovom putovanju, te sada nikome nije jasno zašto je upšte javno govorila da će ih voditi i obećavala im, prenosi Kurir.

Dara je inače nedavno izjavila kako je odlučila da svoje saradnike časti i odvede ih u Brazil, a za ovaj odmor je navodno, iskeširala 25.000 evra.

- Ide mi se u Rio de Žaneiro. Imam i pesmu "Idem u Rio" ahaha. Razmišljala sam, jer sam premorena i mnogo radim i ludilo je... Ne znam više gde udaram. Onda sam odlučila da idem sa svojim timom da ih počastim u Riju. Vodim društvo.. Znaš ono... Imam, trošim, nikad nemam, zaradim (smeh) - rekla je tada Dara.

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara u Brazilu

- Sve što zaradim ja i potrošim! Nikada mi nije bio problem da platim bilo šta, jer sve što imam delim. Volim kad moji prijatelji i saradnici sa mnom uživaju. Svi smo opterećeni poslom, imamo ludački tempo rada, pa smo zaslužili da odemo na ovakav jedan odmor. Uživamo u Riju od momenta kada smo sleteli, a u Srbiju se vraćamo za desetak dana - pohvalila se Dara, ali je zaboravila da napomene da je sa njom uživao samo jedan saradnik, a ne ceo tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading