MILOŠ BIKOVIĆ POČINJE ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA DEVOJKOM?! Ovako glumčeva devojka uređuje stan, pokazala šta je izabrala za enterijer! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković u emotivnoj je vezi sa pravnicom Ivanom Malić. Po svemu sudeći, sve je bliži započinjanju bračnog života sa njom, a ako je verovati objavama na njihovim Instagram nalozima, par uskoro započinje i zajednički život.

MILOŠ BIKOVIĆ POČINJE ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA DEVOJKOM?! Ovako glumčeva devojka uređuje stan, pokazala šta je izabrala za enterijer! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumac Miloš Biković koji godinama unazad živi i radi u Moskvi, a kada je u Srbiji živi na Dorćolu, uskoro bi mogao da promeni adresu ili će se Ivana ipak useliti u njegov stan, a dokaz tome je Ivanina objava kojom je obavestila pratioce da je počela sa uređenjem životnog prostora.  

- U procesu - napisala je Ivana u opisu fotke novog tepiha.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Devojka Miloša Bikovića pokazala tepih u svom domu

Mlada Crnogorka očigledno ima dosta ukusa, a s obzirom na njen odabir tepiha, stan će verovatno biti u pastelnim nijansama.

Miloš i dalje njihovu ljubav čuva daleko od očiju javnosti, a nedavno je u emisiji "Amidž šou" kod Ognjena Amidžića opisao odnos sa Ivanom jednom rečju: 

-Konsolidacija. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading