KAKO TEA TAIROVIĆ JOŠ UVEK FUNKCIONIŠE?! Fanovi ZABRINUTI za kraljicu bakšiša, oglasili se na Tviteru!

Autor:

Zabava

21.03.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović, gde god se pojavi napravi pravi bum, a vrlo često se nađe i u jeku nekog skandala.

KAKO TEA TAIROVIĆ JOŠ UVEK FUNKCIONIŠE?! Fanovi ZABRINUTI za kraljicu bakšiša, oglasili se na Tviteru!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Tea Tairović često nastupa u Srbiji ali i inostranstvu, te se vrlo trudi da svoju karijeru uzdigne na viši nivo.

Nedavno je kao bomba odjeknula vest o pevačicinom hapšenju i to ne prvi put, što je ona oštro demantovala i rekla da često drži ruke iza leđa te da fotografije koje su isplivale u javnost nisu realne.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Tea Tairović na nastupu

Pevačica važi za jednu od kraljica bakšiša a zbog čestih nastupa, fanovi su se zabrinuli za nju, te su se oglasili na Tviteru.

 

 

“Tea Tairović u 2022. godini imala preko 250 nastupa ja ne znam kako ta žena još uvek funkcioniše”, glasio je jedan od tvitova, a onda su usledili komentari.

Pevačica je progovorila o obavezama i otkrila da joj ni malo nije lako.

- U velikim sam pripremama, umorna sam, iscrpljenja. Pripremam album, koncert na Tašmajdanu i usput radim. Nadam se da će se to sve na kraju isplatiti. Kad god sam pod velikim pritiskom, bolje sam organizovana. Biće i bržih i sporijih pesama, kao i numera po kojima sam prepoznatljiva – rekla je nedavno Tea.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading