ISPLIVALI NOVI DETALJI! Policija HITNO reagovala nakon prijave Maje Nikolić da joj bivši preti PIŠTOLJEM, odmah KAŽNJEN!

Autor:

Zabava

21.03.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem dečku Maje Nikolić izrečena mera zabrane prilaska.

ISPLIVALI NOVI DETALJI! Policija HITNO reagovala nakon prijave Maje Nikolić da joj bivši preti PIŠTOLJEM, odmah KAŽNJEN!

Foto: Privatna arhiva

Kao bomba je odjeknula vest da je pevačica Maja Nikolić prijavila svog bivšeg dečka A.A. policiji zbog pretnji i uznemiravanja, a kako je rekla, pretio joj je i pištoljem.

Ona je nakon toga otišla u policijsku stanicu Rakovica i prijavila ga, policija je hitno reagovala, a kako se navodi, navedeni muškarac je odmah uhapšen i izrečena mu je hitna mera zabrane prilaska, prenosi Blic.

Foto: Privatna arhiva

Bivšem dečku Maje Nikolić izrečena zabrana prilaska

Podsetimo, mi smo kontaktirali pevačicu, a na telefon se javio njen advokat koji je pokušao da demantuje ove navode, te rekao kako je pevačica bila u policiji kako bi promenila adresu stanovanja. Ipak, Maja je kasnije za medije priznala da je istraga u toku, ali da ne sme da priča na tu temu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kimi

21.03.2023 15:15

A Maja Nikolić je poznata kao lažov. Ja joj ne verujem ništa.