OTAC MILANA STANKOVIĆA UBIO ČOVEKA, PA UMRO U ZATVORU! Potresna ispovest pevača o jezivoj TRAGEDIJI koja je zadesila njegovu porodicu: U njegovim pismima sam prepoznavao OČAJ!

Autor:

Zabava

21.03.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milan Stanković imao je teško detinjstvo koje je obeležila tragedija.

OTAC MILANA STANKOVIĆA UBIO ČOVEKA, PA UMRO U ZATVORU! Potresna ispovest pevača o jezivoj TRAGEDIJI koja je zadesila njegovu porodicu: U njegovim pismima sam prepoznavao OČAJ!

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Pevač Milan Stanković se proslavio učešćem u muzičkom takmičenju ''Zvezde Granda'', prvim pojavljivanjem publika ga je zavolela, a karijera mu je krenula uzlaznom putanjom. Međutim, on je naprasno odlučio da se povuče sa javne scene i posveti se veri i jednom manastiru u Nevesinju, gde neretko boravi.

Inače, njegov privatni život je oduvek privlačio veliku pažnju javnosti, prvenstveno jer nije bio nimalo lak, a jednom prilikom je otvoreno govorio o ocu koji je pre više od tri decenije ubio čoveka, a potom u zatvoru umro.

- Imao sam samo pet meseci kada je moj otac otišao u zatvor. Zato ga se i ne sećam, ali kroz glavu mi prolaze slike iz poseta. Nikada nisam imao osećaj da imam tatu, već nekog teču koga sam povremeno viđao. Moj otac je zbog nekog duga ubio izvesnog čoveka sa kojim je radio u pekari. Posle pet i po godina saopštili su nam da je pao sa skele i poginuo, ali ne verujem u to. Mislim da se radi o krvnoj osveti - rekao je Stanković tada i dodao:

Foto: printscreen

Milan Stanković o porodici

- Ne znam kakav bih bio da sam rastao uz oca, ali oduvek sam se osećao inferiorno. Kada bih u društvu rekao da nemam tatu, izazvao bih sažaljenje. Kao da sam ja kriv što je to tako. Najteže su mi pala pisma koja je slao iz zatvora. Jednom sam ih slučajno našao i bio sam potpuno izgubljen. Znao sam da ga ne mogu vratiti. Osetio sam koliko mu je svako pismo drugačije, u nekim se prepoznavao očaj, ponekad optimizam. Mama me je, uprkos svemu, izdržavala i borila se za mene i sestru. Radila je u trafici, peglala, čistila po kućama. Često je pozajmljivala novac.

- Bolne priče postaju mnogo bolnije kada se o njima govori kroz medije. Ovde nije reč o misteriji, već o porodičnoj tragediji koja nije medijska poslastica nego rana. Ona nikad neće zarasti i najmanje što bih mogao da tražim jeste da ljudi ne kopaju po tome - rekao je Milan tada i dodao:

Foto: instagram.com/printscreen

Milan Stanković o ocu

- Ima li smisla u nečijoj smrti tražiti dodatni odgovor? Za mene kao dete koje je kroz to prošlo, sasvim je dovoljan hendikep što sam rastao bez oca, i to znaju samo oni koji su bili u sličnoj situaciji. Nikada nisam imao nameru da pričam o tome, jer je to moja intimna bol. Neću ni sada da detaljišem na tu temu, ne zato što se u njoj krije bogzna kakva misterija, već zato što je to naprosto mnogo teško.

Milan neretko isticao i da imao teško detinjstvo.

- Što te ne ubije, to te ojača, bar je tako bilo u mom slučaju. Preživeo sam sve i svašta, pa i vršnjačko zlostavljanje. Ja sam preživeo vređanja, cepanja ranca, izbacivanja iz društva i zato ističem da je od dobre ocene važnije biti dobar čovek i zaštititi slabije. Pamtim šesti i sedmi razred osnovne škole, povlačenje u sebe, u svoju sobu i sopstveni svet glume i scene, gde sam mogao da budem ono što želim - rekao je svojevremeno pevač, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading