MAJA NIKOLIĆ PRIJAVILA BIVŠEG DEČKA POLICIJI ZBOG PRETNJI PIŠTOLJEM! Pevačica pokušala da prikrije slučaj, a onda se oglasio njen ADVOKAT!

Autor:

Zabava

21.03.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić uznemirena je uletela u policijsku stanicu.

MAJA NIKOLIĆ PRIJAVILA BIVŠEG DEČKA POLICIJI ZBOG PRETNJI PIŠTOLJEM! Pevačica pokušala da prikrije slučaj, a onda se oglasio njen ADVOKAT!

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić

Pevačica Maja Nikolić prijavila je svog bivšeg dečka A.A. policiji zbog pretnji i uznemiravanja, prenosi Telegraf. Kako se navodi, ona je došla u policijsku stanicu uznemirena gde je priznala da već neko vreme trpi pretnje i uznemiravanje od strane bivšeg dečka.

Maja je navela da je on u nedelju 19.3.2023. došao u njen stan u Rakovici gde joj je uz pretio pištoljem. Policija je napravila zapisnik i očekuje se da će navedeni A.A. biti saslušan.

Foto: instagram.com/majanikolicmaja

Maja Nikolić prijavila bivšeg dečka policiji

Nikolićeva se oglasila ovim povodom.

- Da, ali nemam komentar na tu priču. Ne mogu da pričam o tome. Demantujem, zato što ne mogu da Vam dam izjavu jer novine uvek pišu poluinformacije - zbunjeno je rekla Maja, pa dodala:

- Nikada nisam bila u Hitnoj pomoći, a u policiji sam bila zbog svojih stvari i to je moj privatni život. Ne mogu da dajem komentar na takve izjave zato što uvek imate poluinformacije. Uopšte ne znam ko vam je to javio. Ne, policija ne može da laže. Bila sam u nedelju u policiji, ali iz sasvim drugogo razloga - pravdala se ona za pomenute medije, a onda priznala:

Foto: ypoutube.com/Grand Magazin Tv Grand

Maja Nikolić se oglasila

- Istraga je u toku i nemam prava da pričam o tome.

Mi smo pevačicu takođe kontaktirali, a na njen telefon se javio njen advokat, koji je demantovao navode o prijavi.

- Istina je da je Maja bila u policiji, ali zbog promene mesta stanovanja. Sve ostalo je dezinformacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading