ON JE BRAT MOG SINA! Dajana Paunović progovorila o nasledniku Žike Jakšića iz prvog braka: Ovako se Dušan slaže sa starijim bratom!

Autor:

Zabava

21.03.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dajana Paunović o starijem sinu Žike Jakšića, Andriji, ne govori često, ali kada odluči da ga spomene i te kako ima šta da kaže.

ON JE BRAT MOG SINA! Dajana Paunović progovorila o nasledniku Žike Jakšića iz prvog braka: Ovako se Dušan slaže sa starijim bratom!

Foto: youtube.com/printscreen

Naime, uprkos razvodu Dajana Paunović i Žika Jakšić zbog sina Dušana zadržali su korektan odnos, a otkrila je u kakvim je odnosima sa bratom svog jedinca.

Republika

Foto: ATA Images

Žika Jakšić i Dajana Paunović

- Andrija je predivan, mlad čovek, vaspitan, obrazovan, koji Dušana obožava kao i on njega. Volim što imaju jedan drugoga, što se poštuju i vole i što Dušan iako je mali nikada Andriju nije posmatrao kao nekoga ko nije deo njegovog života, uprkos tome što godinama on nije živeo u Srbiji i zbog posla nije svakodnevno prisutan. Drago mi je da moj sin ima brata na kog znam da uvek može da se osloni i da će mu on biti podrška za ceo život - ispričala nam je Dajana Paunović o starijem sinu Žike Jakšića, sa kojim i nakon razvoda od njegovog oca ima sjajan odnos i dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Dajana Paunović

- Andriju izuzetno cenim i poštujem, to je brat moga sina, ali i da nije zaslužuje svako poštovanje jer je kvalitetna ličnost - zaključila je.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading