KLANJA SE ĐAVOLU I MENTALNO JE ZAKRŽLJAO! Maja Nikolić nikad BRUTALNIJE udarila po Luk Bleku i RTS! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić ne prestaje sa prozivkama Luk Bleka.

KLANJA SE ĐAVOLU I MENTALNO JE ZAKRŽLJAO! Maja Nikolić nikad BRUTALNIJE udarila po Luk Bleku i RTS! (FOTO)

Foto: ATA Images

Ovogodišnji prestavnik Srbije na ''Evroviziji'' Luke Black odgovorio je Maji Nikolić na njene prozivke da je pesma ''Samo mi se spava'' satanistička.

- Jeste, da, satanistički je. Šalim se. Meni je Maja Nikolić car, stvarno. Meni je ona kao neki lik iz crtanog filma. Ne mogu da verujem da ona izgovara moje ime. Ja nju stvarno gotivim i nemam ništa protiv nje. Razumljivo je da ona ne razume ove stvari. Mora malo da se pomeri i da ostavi prostora pop muzici. Svi oni moraju da se pomere i da se malo stavi pop muzika na svoje mesto. Nije to samo za mene, nisam ja ne znam ti ja šta, samo moraju malo da se pomere ti ljudi - rekao je on za Telegraf.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Luk Blek

Maja nije ostala imuna na ove njegove reči, te mu je javno odgovorila.

- Za Crnog Luku sam ja umetnik i diva i treba da stoji mirno dok izgovara moje ime, obzirom da imam 26 prvih nagrada u Evropi i svetu na festivalima! A sigurna sam da je mentalno zakržljao jer mu je lik iz crtanog filma neko kome je lično Ala Pugačova uručila ''Gran Pri'' na Sveslavjanskom Bazaru - napisala je ona i dodala:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/majanikolic_official

Maja Nikolić o Blek Luku

- Crni Luka je lik u svom crtanom filmu u kome igra đavola rađajući se u Luciferovoj posteljici, koji ima sledbenike kojima on otkida repove-kičme (film Matriks) i Crni Luka ponosno postavlja svevideće oko (simbol đavola) na kraju mračnog ''performansa'' i tako poručuje da đavo pobeđuje i vlada svetom! Bolesno smišljen nastup gde se Crni Luka nada pobedi klanjajući se đavolu, poistovećujući sebe sa njim. Sramota šta će predstavljati našu Srbiju, Pravoslavnu zemlju svetitelja na Eurosongu! Stidim se što plaćamo pretplatu RTS-a i što ovakve likove šaljemo našim parama - parama naroda da nas brukaju u Evropi i svetu!

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/majanikolic_official

Maja Nikolić osula po Luk Bleku

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SERAFIM

14.03.2023 13:04

Svaka čast dobro si mu rekla, pesma je skroz satanistička a on kao princ tame, vampir sa zombijima užas ko i šta predstavlja Srbiju na pesmi evrovizije. Uzas, ne postoj reči kojim bi izrazio svoju zgroženost. Nije mi jasno ko je glasao za ovu pesmu, satanisti, gej lobi.

mungos

16.03.2023 08:08

Majo nacrtaj šumu i izgubi se u njoj....