NA DANAŠNJI DAN JE UBIJENA KSENIJA PAJČIN! Procurila REKONSTRUKCIJA tragičnog događaja, pokušala je da pobegne, a onda joj je ispalio METAK U GLAVU! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se rekonstrukcija ubistva Ksenije Pajčin i samoubistva Filipa Kapisode.

NA DANAŠNJI DAN JE UBIJENA KSENIJA PAJČIN! Procurila REKONSTRUKCIJA tragičnog događaja, pokušala je da pobegne, a onda joj je ispalio METAK U GLAVU! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Printscreen

Na današnji dan 16. marta 2010. godine maneken Filip Kapisoda ubio je pevačicu Kseniju Pajčin, a onda presudio sebi. Njih dvoje je u stanu u kom je Ksenija živela našla njena majka, a ova tragedija je pogodila čitavu javnost.

Foto: Republika

Ksenija Pajčin grob

Sada se pojavila fotografija rekonstrukcije ubistava i samoubistva. Na njoj se vidi položaj dva beživotna tela. Ksenija je ubijena na ulazu stana, nakon svađe koju su imali ona je krenula da izađe, kada joj je Filip ispalio metak u glavu.

- Ksenija je na sebi imala jaknu, znači bila je spremna za izlazak. To što smo telo pronašli u hodniku pokazuje da ju je Kapisoda sustigao skoro na samim vratima. U prilog takvom zaključku govori i to što je on bio samo u majici i trenerci. Očigledno ju je pokušao zaustaviti, a kada mu to nije uspelo, pucao joj je u glavu - priča za medije izvor blizak istrazi.

 

 

Filip je nakon što je ubio Kseniju otišao u sobu i pucao sebi u usta.

Prijatelji njihovi su vezu i njihov odnos opisivali kao fatalni, a nagađa se da je razlog poslednje svađe koja je završila tragično bila Ksenijina odluka da abortira njihovo dete.

Prijatelji i poznanici Ksenije i Filipa njihovu vezu opisivali su kao fatalnu. Često su se svađali, a nagađa se da je razlog poslednje svađe koja je imala tragične bila Ksenijina odluka da pobaci njihovo dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading