ČITALA SAM DA ME JE UDARAO PO ZADNJICI PRED LJUDIMA! Barbara Bobak progovorila o aferi sa oženjenim, a evo šta kaže o Darku Laziću!

Autor:

Zabava

06.02.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Barbara Bobak iskreno o navodima da je u romansi sa oženjenim muškarcem, a progovorila i o Darku Laziću!

ČITALA SAM DA ME JE UDARAO PO ZADNJICI PRED LJUDIMA! Barbara Bobak progovorila o aferi sa oženjenim, a evo šta kaže o Darku Laziću!

Foto: ST/N.MANDIĆ, D.KADIĆ

Barabara Bobak, Darko Lazić

Barbara Bobak važi za jednu od najtraženijih pevačica na terenu. Koliko je uspešna na nastupima govori činjenica da se za svaki njen koncert traži karta više, ali i milionski pregledni na muzičkim platformama.

Barbara ističe da nema potrebe da više u medijima priča o Darku Laziću i njihovom odnosu, a za nju je ta priča davno ispričana.

- U principu, ja tu više i ne pričam ništa, to je ispričana priča za mene. Ne znam ni koliko je vremena prošlo, ima godinu dana, tako da ne znam zašto bih pričala. Verovatno kada se desi nešto skandaloznije u mom životu, to će onda da se promeni i da se okrene palačinak na tu stranu – kaže pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Darko Lazić i Barbara Bobak

Pre nekoliko nedelja se u medijima pojavila vest da je ona u tajnoj vezi sa oženjenim čovekom i da je za sve to saznala njegova žena.

U nekim novinama su isplivale i prepiske, a Barbara sve te navode oštro demantuje.

- Kako da ne, ne znam samo kada sam stigla sve to! Čula sam da smo od avgusta meseca zajedno, čitala sam da me je udarao po zadnjici pred ljudima, Bože me sačuvaj. Budalaštine, nema šta da mi se se nalepi, pa kao ajde da pustimo nešto možda se primi, ali nije, više sreće drugi put – poručila je Barbara.

Republika

Foto: Instagram.com

Barbara Bobak

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading