OGLASIO SE PEJA PRED OPERACIJU SRCA! Voditelj otkrio detalje zdravstvenog stanja, evo šta ga čeka!

Autor:

Zabava

31.01.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Zoran Pejić Peja otkrio je detalje operacije na koju mora da ide.

OGLASIO SE PEJA PRED OPERACIJU SRCA! Voditelj otkrio detalje zdravstvenog stanja, evo šta ga čeka!

Foto: Republika.rs/M. Gvero

O zdravstvenom stanju voditelja Zorana Pejića Peje bruji javnost od jutros, a kako su mediji navodili Peja ima zdravstvenih problema sa srcem, zbog čega bi navodno sutra trebalo da ide na operaciju.

Peja se oglasio za naš portal i otkrio o čemu se radi, kakvog je zdravstvenog stanja, kao i da li će na operaciju ići.

- Dobro sam, ne idem sutra na operaciju. Srce mi je odlično, zahvaljujući Emiliji Nestorović, kardiologu koji brine o meni. Ali, imam problem sa krvnim sudovima i trebalo bi da uradim jedan bajpas, što znači da mi je jedan od tih kanala mi je zapušen, krvni sud bi trebalo da se promeni. A to će uraditi gospodin Svetozar Putnik, tako da imam odabranu ekipu i sve je spremno, ali se za sada još ne zna dan kada će biti, nije sutra, malo su poranili - rekao nam je Peja, pa dodao: 

Foto: Instagram.com, Printscreen

Zoran Pejić Peja o operaciji

- Nikakav bol nisam osetio, sasvim slučajno sam to otkrio. Otišao sam na kontrolu i tako sam utvrdio da je srce dobro, pluća dobra, ali da je taj krvni sud malo više zapušen, ali je to nasledno, malo neuredan život... Ali sam u najboljim rukama i ne sekiram se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading