NIKOLIJA I ZORANNAH PONELE ISTU TORBICU NA MAC-u: Neprijatna scena na crvenom tepihu, svi bruje o modnom detalju od 5.000 dolara! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović i Zorannah pozirale su fotoreporterima na crvenom tepihu, noseći identičnu torbicu.

NIKOLIJA I ZORANNAH PONELE ISTU TORBICU NA MAC-u: Neprijatna scena na crvenom tepihu, svi bruje o modnom detalju od 5.000 dolara! (FOTO)

Foto: ATA Images, ST/D.KADIĆ

Sinoć se u "Štark Areni" održalo drugo i poslednje veče dodele MAC nagrada za 2023. godinu, a "crvenim" tepihom prošetale su mnogo pozante ličnost kako sa naše, tako i sa regionalne javne scene. Prve večeri dres kod je bila crna, dok je za završnicu izabrana bela boja, što je gotova svaka zvanica ispoštovala.

Međutim, iako su ispoštovale pravila oblačanje, pevačica Nikolija Jovanović i modna influenserka i blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, našle su u malo neprijatnijoj situaciji. Naime, obe su u rukama držale identičnu torbicu poznate dizajnerke Džudit Lejber, koja je pre par godina bila apsolutni hit u Holivudu.

Na ovakvim događajima stajliznci se neretko poklope, ali izbor iste i poprilično neobičnom torbicom, baš i nije uobičajeno. 

Isti model torbice nosile su i svetske muzičke zvezde poput Bijonse i Dženifer Lopez, a i rijaliti zvezda Kortni Kardašijan je u svojim rukama imala ovo remek-delo u obliku velikog dolara, a ukrašena je sa 14.000 kristala koji se ručno lepe, pa je za izradu jedne torbice potrebno više od nedelju dana. Inače, cena ove torba je tričava - oko 5.000 dolara.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading