POPLJUVAO GRAND KAO NIKO! Voditelj dao OTKAZ, pa udario po televiziji na kojoj je radio, potkačio Brenu i Popovića!

Autor:

Zabava

24.01.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Čomor udario je na svoju bivšu kuću.

POPLJUVAO GRAND KAO NIKO! Voditelj dao OTKAZ, pa udario po televiziji na kojoj je radio, potkačio Brenu i Popovića!

Foto: Youtube.com/Goran Comor

Poznati voditelj Goran Čomor dao je otkaz na ''Grand'' televiziji. Naime, on je prepoznatljivo lice emisije ''Grand koktel'', a sada je na svom Fejsbuk nalogu otkrio razloge svog odlaska i nezadovoljstva.

- Poštovani, kada sam dao otkaz na Grandu. Uradio sam to zbog nestručnog rukovodstva koje pored nemanja dana TV iskustva i određene školske spreme, nemaju ni talenat da naprave program. Savršeno zamišljena TV pretvara se u plej listu. Od 20-tak emisija, pala knjiga na dva slova. Ostavio sam kanal GRAND KOKTEL na preko 200 hilada pratilaca koji su oni preimenovali u 'Grand Nostalgija'. Osuđeno na propast! Publika se ne laže. Ne pravi se televizija tako. Pitajte stručnjake! I da ne bude zabune. Sa ovim da se odmah razumemo, veze nemaju ni Saša Popović, ni Brena. Oni su maestralni u poznavanju istog - napisao je voditelj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading