MORALNI OKRŠAJ USRED EMISIJE! Maca Diskrecija i Jelena Maćić na KRV I NOŽ: Baviš se PROSTITUCIJOM!

Autor:

Zabava

24.01.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i šminkerka se posvađale uživo u programu.

MORALNI OKRŠAJ USRED EMISIJE! Maca Diskrecija i Jelena Maćić na KRV I NOŽ: Baviš se PROSTITUCIJOM!

Foto: Youtube-TV Happy

Prostitucija je jedna od glavnih tema javnosti odvajkada, uvek ima onih koji oštro osuđuju bilo kakav vid prodaje tela, dok ima i onih koji se bave najstarijim zanatom i podržavaju ga. Kako je kod nas oglašavanje prostitucije zabranjeno zakonom, oni koji se istom bave su našli način da zakon zaobiđu, te nude usluge raznih vrsta masaža.

Danas se u jutarnjem programu na Kuriru vodila polemika upravo vezano za ovu temu, a među gostima su se našle i Maca Diskrecija i šminkerka Jelena Maćić koje su ušle u sukob.

- Sve je ovo silno zabavno! Molim vas porazgovarajte sa Diskrecijom, ona je ekspert! - rekla je Jelena, a Maca je rekla da ona žene neće osuđivati.

- Ja sve to pratim. Neću da osuđujem žene koje to rade. Uvek sretnem te žene koje su spremne da rode decu zarad alimentacije, ali njihovi muževi mene prate - započela je Maca Diskrecija, pa dala svoj sud o legalizaciji prostitucije:

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Jelena Maćić

- Mislim da ne treba da bude legalizovana. Treba zbog zdravlja, ali ne treba, jer ima drugih zanimanja kojima mogu da se bave... Nisu krive radnice, krivi su ti što dolaze. To su napaćeni muževi, koje žene, očajne domaćice teraju iz kuće da se izmasiraju, pa ako dobiju još nešto... - rekla je Maca i istakla da su klijenti ti koji traže susrete:

- Muškarci traže susrete, a kada traže susrete ložim ih i lažem, a sve se zasniva na kameri i na tome. Ja volim da se snimam, ali biram sa kime se snimam. Uglavnom tražim određenu visinu muškarca, centrimetažu, pa se sprdam na mrežama kako 90 odsto njih ne odgovara kriterijumima.

- Nije lako naći prave muškarce i uživati u ovome. Tražim da urade nalaze na HIV, HPV i hepatitis C, zato što se ja sa tim dečkom nađem uživo i neko drugi to gleda. To je modeling, veb kam - rekla je Diskrecija, a onda se u razgovor uključila šminkerka:

- Ukoliko se takva masaža završava oralnim putem, to je krivično delo. Šta, ako se radi isključivo i samo o ručnoj masaži, to nije krivično delo - nasmejala se Maćić.

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Maca Diskrecija

Ipak, Maca Diskrecija nije želela Jelenu da komentariše.

- Dovoljno mi je da vidim kako izgleda, sve mi je jasno. Ne volim da komentarišem ljudsku zlobu, to je uvek prisutno u mom poslu - rekla je Diskrecija, a onda je došlo do obračuna.

- Ti se baviš nelegalnim poslom, Diskrecijo - pitala ju je Maćić.

- Hoćeš da te zaposlim kod mene? - upitala je Diskrecija i naglasila da je to hobi.

- Više se snimam besplatno za svoje fanove, volim da me prate. Ja to kačim besplatno, jednostavno volim to, da budem meta interesovanja. U javnosti sam od 2015. godine - rekla je Diskrecija, a onda odbrusila:

- Ne može ona da kaže da je to nelegalno, nije ona u situaciji da to kaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading