ANA BEKUTA JOŠ UVEK U ŽALOSTI ZA MRKOM! Bol za voljenim partnerom ne jenjava, pevačica i dalje odbija da daje izjave (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek u žalosti!

ANA BEKUTA JOŠ UVEK U ŽALOSTI ZA MRKOM! Bol za voljenim partnerom ne jenjava, pevačica i dalje odbija da daje izjave (FOTO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Ana Bekuta i članica žirija "Zvezde Granda" pojavila se na snimanju i kamere Republike snimile su je kako izlazi iz automobila odevena u crno sa crno-belim prslukom preko.

Ona je bila vidno neraspoložena očigledno još uvek u žalosti za Milutinom Mrkonjićem. Bol za voljenim partnerom sa kojim je dugi niz godina provela svoj život ne jenjava ni kako godine prolaze.

Republika

Foto: Republika.rs

Ana Bekuta

Bekuta je izričito odbila da da izjavu za medije, prošla je pored predstavnika sedme sile i ušla u studio. Takođe, primetno je da se pevačica znatno ugojila tokom praznika, s obzirom na to da je na prethodnim snimanjima muzičkog takmičenja šetala vitku liniju.

Da podsetimo, Milutin Mrkonjić srpski političar i narodni poslanik preminuo je 27.11.2021.godine u Beogradu u 79. godini na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se nekoliko nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading