SADO-MAZO SEKA ALEKSIĆ: Za ovim kreacijama plaču šopovi za odrasle!

Autor:

Zabava

29.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić je nekada propagirala prirodni izgled, porodicu i pravoslavlje, a sada na svakom koraku zagovara blud i razvrat.

SADO-MAZO SEKA ALEKSIĆ: Za ovim kreacijama plaču šopovi za odrasle!

Foto: Marko Suvić

Seka Aleksić lansirala je kolekciju koja, prema izgledu modela, više podseća na kolekciju namenjenu nekom seks-šopu nego devojkama i ženama koje su njeni fanovi. Pevačica koja se poslednjih nekoliko meseci ponaša totalno suprotno od onoga što je propagirala godinama, a to su vera i patrijarhalno vladanje u javnosti, sada je i potvrdila da se posle svega ipak vratila skandalima i bludu.


Naime, Seka već neko vreme podseća na onu Seku sa samih početaka, koja je izgledom, ali i ponašanjem uvek bila u centru pažnje. Sado-mazo Seka je šokirala mnoge, dok ima i onih koji je podržavaju.

Foto: Promo

Seka Aleksić je pozirala u novoj liniji, a komentari su podeljeni

 


- Jasno je da je Seka shvatila da nema ništa od finoće i smirenog imidža. Ovo što je izbacila bezmalo je zgranulo sve one koji su je zavoleli kada je bila uzorna vernica ili je se samo tako predstavljala. U poslednje vreme se drastično promenila, pa, umesto što je propagirala porodicu i pravoslavlje na svakom koraku, sada zagovara sve suprotno od toga - kaže izvor blizak Seki, koji je i sam u čudu što se pevačica preko noći promenila:


- Sve ovo što je sada izbacila može se naći i u seks-šopovima, samo neki lanci i bičevi fale. U njenoj novoj kolekciji lateks je glavni materijal, a Seka ga ne skida. Kosu je nadogradila do zadnjice, ne znam šta joj je to trebalo. Više nema prirodnog izgleda, trenerki, kao nekada, sada se samo skida da bude što golija i izazovnija.

Foto: Promo

Seka Aleksić pokazala je i tetovažu duč kičme koju retko otkriva

 


Inače, iz PR tima pevačice naglasili su da su u pitanju krpice namenjene za noćne provode, kao i za sve kilaže. Prema reakciji fanova, tačnije, devojčica koje uglavnom prate Seku, ovaj modni šik im se dopada, ali mame nisu za to da njihove ćerke izgledaju kao sado-mazo modeli. Kako saznajemo, Aleksićeva je za ovaj projekat uložila pozamašnu sumu novca, ali ne radi ovo zbog zarade, već zbog prestiža i imidža.

Seka već imala kolekciju
"Bogata kučka" i "Kraljica je loša"


Seka Aleksić je tokom godina izbacila nekoliko kolekcija s njenim potpisom. Ona je 2006. prvi put probala da zaradi pored pesme. Njene trenerke su bile rasprodate u rekordnom roku jer je ona tada bila megapopularna i najviše su bile medijski propraćene "Rich Bitch" (Bogata kucka) "Queen S" i "Queen is Bad" (Kraljica je loša).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading