TRUDNA IVA GRGURIĆ?! Beogradski biznismen presrećan što će postati ćale! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.12.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić trudna sa biznismenom Nemanjom Petoševićem!

TRUDNA IVA GRGURIĆ?! Beogradski biznismen presrećan što će postati ćale! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Starleta i bivša rijaliti pobednica ,,Zadruge" Iva Grgurić trudna je sa biznismenom Nemanjom Petoševićem.

Iako je pobednica Zadruge krila ispočetka vezu sa sinom poznatog beogradskog biznismena, ona je nakon nekog vremena veoma otvoreno počela da objavljuje fotografije sa njim na društvenim mrežama. 

Svi su oduševljeni što je Iva u drugom stanju, a najviše se obradova upravo Nemanja, piše Kurir. Njih dvoje, od trenutka kada su se upoznali, ne razdvajaju se jedno od drugog. Starleta deli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a nedavno je i svojim pratiocima čestitala Božić u zagrljaju sa Nemanjom. Oboje su na fotografiji presrećni, ne skidaju osmeh s lica, najverovatnije da su već saznali da je starleta u blagoslovenom stanju.

Naime, Nemanja je iz Beograda i radi u porodničnoj firmi na Novom Beogradu. Izvor blizak paru je za Kurir ispričao da je reč o vrednom i normalnom dečku, koji će zajedno s bratom Predragom naslediti biznis. Iako ima mogućnost da uživa u novcu koji porodična firma zarađuje, Nemanja ipak svakog jutra ode na posao i bude tamo do uveče, radi barabar s radnicima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading