ZLATA RECIKLIRA HALJINE! Pevačica priznala da se bori sa KRIZOM: Nemam pare za bacanje!

Autor:

Zabava

27.12.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata je trošila basnoslovne sume na haljine, kostime, šnajderke i modne kreatore, pa je odlučila da okrene list.

ZLATA RECIKLIRA HALJINE! Pevačica priznala da se bori sa KRIZOM: Nemam pare za bacanje!

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović nam je priznala, bez blama, da prepravlja i sređuje stare kreacije jer ne želi da novac, kojeg svakako nema za bacanje, troši na nove haljine.

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović na snimanju novogodišnjeg programa

Naime, pevačica koja je na estradnoj sceni već četiri decenije oduvek je važila za nekoga ko vodi računa o tome kako će se pojaviti u TV emisijama. Zlata je trošila basnoslovne sume na haljine, kostime, šnajderke i modne kreatore. Poslednjih pet godina stvari su se drastično promenile i ona više ne želi niti ima da baca novac na krpice koje posle jednog nošenja više nikome nisu potrebne.

- Postala sam ekonomična i više se na rasipam na ono što mi neće biti potrebno. Stare haljine recikliram, krizno je vreme. Obrađujem i prekrajam. Uvek napravim nešto novo. Kada me moja Goca Božinovska vidi, misli da sam kupila nešto novo, pa kaže: "Zlato, gde si to uzela, mnogo ti je lepa ta nova haljina" - kaže Zlata i objašnjava kako Božinovska reaguje na njene kreacije:

- Goca se raspameti kad me vidi, ja joj kažem da ta kombinacija nije nova, već obrađena. Ona se smeje. Iskoristim stvari više puta. Moja snajka i unuka nisu moje građe i ne mogu da delim sa njima, ali sadašnja Jovanova devojka je moja mera. Ona je moj broj. Jovan, kao i tata Peja, zna da izabere lepe devojke. Možda će moja nova snajka, pošto je mojih mera, moći da nosi moje stvari.

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović u novogodišnjoj haljini 

Nekad izgledam kao đavo, policija me zaustavljala u pidžami

Zlata nam je otkrila i kako izgleda kada je u kućnom izdanju, što sve češće možemo videti na društvenim mrežama njenog sina Jovana Pejića koji je snima svakodnevno i sve šeruje sa pratiocima.

- Sin me snima u svim situacijama. Nekada izgledam kao đavo đavolski, da prepadnem i sebe. On kaže da sam simpatična. Ja nemam problem s tim. Ja sam na pijaci svaki dan. Smešnija sam i ružnija s ovom šminkom. Kući i na pijaci se mnogo lepše osećam. Ja do moje Vanese idem u pidžami i patofnama, samo ogrnem bademantil. Zaustavila me policija, kažu: "Gde ste vi tako krenuli?" Sva sreća, bili su moji Mirijevci, znaju da sam luda - završava Zlata za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading