Vojaž našao ZAMENU Đini Džinović: Reper smuvao ćerku čuvenog fudbalera Vorkapića!! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi reper Vojaž uspeo je da smuva ćerku čuvenog fudbalera Ljubomira Vorkapića!

Vojaž našao ZAMENU Đini Džinović: Reper smuvao ćerku  čuvenog fudbalera Vorkapića!! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Vojaž

Domaća javnost brujala je o raskidu mladog repera Mihajla Veruovića Vojaža i pevačice Anđele Ignjatović Breskvice, a potom i vezi sa ćerkom Harisa DžinovićaĐinom Džinović.

Priče o romansi sa Đinom Đinović podgrejao je najpre zajednički snimak iz njenog kreveta, potom i pojavljivanje na premijeri serije u kojoj reper igra glavnog junaka.

Iako su oboje tvrdili da su samo najbolji prijatelji, nedavno su se pojavile informacije da je i ovoj ljubavi došao kraj.

 

Ipak, izgleda da Mihajlo nije dugo patio! U krugovima poznatih već sada se pojavila priča da reper ljubi ćerku čuvenog fudbalera Ljubomira Vorkapića. Njegova navodno nova devojka je Lara Vorkapić se duže vreme bavi pevanjem i već je objavila nekoliko pesama, piše Alo.

Atraktivna brineta živi u Majamiju, odakle se često hvali životom na visokoj nozi, skupocenom garderobom, nakitom i automobilima. Vojaž se ovim povodom još uvek nije oglasio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading