Miodrag Dragičević zbog BOLESTI nije izlazio iz kuće ŠEST MESECI: Glumac progovorio o PAKLU zbog kog mu se život srušio!

Autor:

Zabava

14.10.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Dragičević pre nekoliko godina imao je velike zdravstvene probleme!

Miodrag Dragičević zbog BOLESTI nije izlazio iz kuće ŠEST MESECI: Glumac progovorio o PAKLU zbog kog mu se život srušio!

Foto: Printscreen

Poznati glumac Miodrag Dragičević o svom životu retko kada govori u javnosti, pa tako mnogi ne znaju sa kakvim se on problemom suočio tokom srednje škole. Naime, Dragičević je išao u ,,Sportsku gimnaziju", a uporedno je trenirao i košarku. 

I taman kada je dobio stipendiju koledža sa Havaja, gde je trebalo da nastavi sa treninzima, Miodrag se razboleo i narednih šest meseci je proveo u kući, a razlog toga je - mononukleoza

Republika

Foto: instagram.com

Miodrag Dragičević Instagram

 

Dragičević je svojevremeno ispričao da je imao ograničeno kretanje, a doktori su mu prepisali i posebnu dijetu, koje je morao da se pridržava.

- Pohađao sam „Sportsku gimnaziju“ i ujedno trenirao košarku. Sport mi je dobro išao, čak sam dobio stipendiju koledža na Havajima, gde je trebalo da igram. Na kraju treće godine srednje škole ozbiljno sam se razboleo i zbog mononukleoze šest meseci proveo sam u kući. Ograničeno kretanje i dijeta koje sam morao da se pridržavam učinili su svoje, ispao sam iz forme. Tada sam odlučio da upišem glumu – ispričao je Miodrag za "Hello".

Simptomi mononukleoze:

Mononukleozu sa svim znakovima i simptomima najčešće dobijaju adolescenti ili mlade odrasle osobe. Deca obično imaju malo simptoma, a infekcija često prođe neprepoznata. Ključni za oporavak su: odmor i unos adekvatne tečnosti.

Simptomi su: umor, bol u grlu, groznica, otečeni limfni čvorovi u vratu i pazuhu, otečeni krajnici, glavobolja, osip po koži, meka, natečena slezina i povećanje slezine.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading