SPREMITE MERAČ ZA PRITISAK: Devojka Đorđa Đokovića na jahti, u MINI BIKINIJU radila vežbe, od ovih kadrova ČUKA može da rikne! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Veselinov pokazala izvajano telo na jahti!

SPREMITE MERAČ ZA PRITISAK: Devojka Đorđa Đokovića na jahti, u MINI BIKINIJU radila vežbe, od ovih kadrova ČUKA može da rikne! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Saška Veselinov je u centru interesovanja javnosti od kada je u vezi sa Đorđem Đokovićem, rođenim bratom Novaka Đokovića, a sada je sve raspametila snimkom svog treninga na jahti

Saška je objavila tri snimka na kojima se vidi kako trenira, a njeni pokreti više su nego provokativni:

 

- Dobro došli na moj današnji trening- napisla je Saška, a dok jahta plovi najvećom brzinom ona treniira kao da je u teretani.

Mlada voditeljka otvorena je po pitanju svoje veze s mladim Đokovićem i nedavno je otkrila kako im je od kada su zajedno, kao i da su zajednički život započeli još na početku svoje veze:

Republika

Foto: prntscreen/tvpink

Saška Veselinov i Đorđe Đoković u Amig show

 

To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Pose dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili došao je kod mene i rekao " ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu napuni stvarima za par dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao "voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću". I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj- kazala je Saška za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
zoran

04.08.2022 15:08

čime se bave kad imaju jahtu?

Dzoni

05.08.2022 21:28

Sta ce sponza drugo da pokaze nego zadnjicu?!? Nece valjda diplomu?