Srpski influenser imao SAOBRAĆAJNU NESREĆU u Dubaiju! Zakucao se u bankinu, šteta 90.000 evra!

Autor:

Zabava

31.03.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati mladi influenser imao je saobraćajnu nesreću u Dubaiju.

Srpski influenser imao SAOBRAĆAJNU NESREĆU u Dubaiju! Zakucao se u bankinu, šteta 90.000 evra!

Foto: printscreen/instagram.com/ikac98

Poznati influenser David Ikač koji se u javnosti proslavio kao bivši dečko Anđele Veštice, imao je saobraćajnu nesreću u Dubaiju kada je automobilom marke ''Lambordžini''  udario u bankinu i uništio automobil vredan 300. 000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Ikač (@ikac98)

 

Svi koji su bili u automobilu su dobro prošli, a David se oglasio ovim povodom i otkrio šta se dogodilo.

- Otišao sam na poslovni put i odmor u Dubai kao i svake godine. Sa mnom su bili moji prijatelji, ujedno i jutjuberi Đota freestyle i Marija Ignjatović. Nakon 7 dana odlučio sam da iznajmim Lamborginija kako bismo uživali, slikali se i snimali. Bilo nam je super, uživali smo, sve do kobnog momenta - počeo je David:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Ikač (@ikac98)

 

- Vozili smo se ka hotelu, slušali muziku, sve je bilo fenomenalno dok nismo ugledali jednu ženu na sred ulice koja pretrčava. U suprotnom smeru u tom momentu je nailazio taksista i nisam mogao nikako da izbegnem, skrenuo sam u desno i udario u bankinu. Hvala Bogu svi smo dobro, nikome ništa nije bilo. Šteta je ogromna, ne bih da pričam o ciframa i u toku je uviđaj, suđenje itd. Ja smatram da nisam kriv, a žena koja je izletela je pobegla. Naravno da su je našli posle sat vremena jer je Dubai pokriven kamerama i neizvodljivo je pobeći. Ja se sada osećam dobro kao i ostatak ekipe, bilo je dosta stresno celo putovanje za nas zbog ovog incidenta - rekao je Ikač, pa otkrio da je procenjena šteta oko 90. 000 evra, prenosi Srbija Danas.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sasa

31.03.2022 23:55

Boze koja laz.Kao da niko od nas nikad u Dubaiju nije bio i ne znamo da tamo lude zene ili bilo ko ne trci preko auto puta kao i da nije ulica u dva smera nego po nekoliko traka jedan smer i kao da ne moze se uci na internet videti kako izgledaju putevi,ulice Dubaija.Jel im nije trulo vise placati tekstvove pogotovo kad je sve on line dostupno i kamere su ukljucene da u svaki deo sveta mozes uci iz wc svog ???