ANA MIHAJLOVSKI U TEŠKOM KOŠMARU: Ni u snu nije očekivala da će je ovo IZNENADA ZADESITI, voditeljka VAN SEBE zbog NEMILE situacije! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Mihajlovski doživela je blam zbog kojeg noćima nije spavala

ANA MIHAJLOVSKI U TEŠKOM KOŠMARU: Ni u snu nije očekivala da će je ovo IZNENADA ZADESITI, voditeljka VAN SEBE zbog NEMILE situacije! (FOTO)

Foto: instagram.com/an_amihajlovski

Svoju voditeljsku karijeru Ana Mihajlovski započela je 2003. godine u emisiji "Leteći start", koju je vodila sa Milanom Kalinićem.

Ubrzo potom dogodila joj se neprijatnost zbog koje noćima nije mogla mirno da spava.

- Bila sam klinka i tek sam počela da radim voditeljski posao, kada sam doživela najveći blam. Radila sam jedan od prvih intervjua, pa sam sagovornici rekla da su joj divne farmerke i pitala sam gde ih je kupila" -počela je sa prisećanjem Ana.

 

 

- Kada mi je odgovorila o kom brendu je reč, veselo sam rekla: "Jaooo, znam gde je ta radnja!", a onda me je snimatelj bezobraznik pred njom pitao: "A izvini, gde je ta radnja?". Pošto nisam znala, propala sam u zemlju od stida, nekoliko noći nisam mogla da spavam od sramote i sanjala sam tu situaciju. Danas mi je smešno, tada mi uopšte nije bilo - završila je priču ona, prenosi Gloria.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Maki

16.03.2022 21:22

Bas me zaboli za njen kosmar,to je toliko vazno u ovom momentu.Sve nenormalni ljudi.