Ljupka Stević otkrla istinu o generalu Simiću i pljački stana! Nisam se još PSIHIČKI oporavila, lopov je OSLOBOĐEN!

Autor:

Zabava

15.03.2022

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević progovorila je o Dragiši Simiću i njenom odnosu sa njim.

Ljupka Stević otkrla istinu o generalu Simiću i pljački stana! Nisam se još PSIHIČKI oporavila, lopov je OSLOBOĐEN!

Foto: estock

Pevačica Ljupka Stević ovih dana je glavna tema medija, između ostalog i zbog svog bivšeg partnera generala Dragiše Simića koji je pre oko mesec dana doživeo infarkt, nakon čega mu je ugrađen stent.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ljupka Stević o ljubavnom statusu

Ona je sada otkrila kakav joj je ljubavni status trenutno, da li se čuje sa Simićem, ali i kako je uspela da se oporavi od teškom perioda koji ju je zadesio u protekloj godini.

- Prvo je bila pljačka stana pa je onda usledila korona usred radne letnje sezone. Prosto ne možemo da pobegnemo od cele te zdravstvene situacije. ​Iako su nastupi bili otkazani prvih 14 dana, nije mi negde ni predstavljalo problem. Težak mi je bio oporavak posle, organizmu je bilo jako naporno da se kasnije izbori sa nastupima... putovanjima - kaže Ljupka i dodaje da se i dalje nije psihički oporavila od dve pčjačke koje su se dogodile jedna za drugom:

- Strah uvek postoji da nešto može da se desi, ja živim sama, ali proći će vremenom. Stiglo mi je sudsko rešenje i dečko koji mi je opljačkao stan oslobođen je svih krivica.

Ona je otkrila i da je trenutno sama, ali ne krije da jedva čeka trenutak kada će moći da se pohvali promenama u svom ljubavnom životu, pa je tom prilikom otkrila i da li je u kontaktu sa Dragišom Simićem.

- Nas dvoje nismo u kontaktu. To jeste veza koja je trajala 10 godina, i završila se pre 2 godine. Ne znam zašto su mediji toliko skočili i zvali me povodom toga. Ja mu stvarno želim puno zdravlja, da se što pre oporavi. Nismo se čuli - rekla je Ljupka za Espreso.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavle

16.03.2022 05:53

Covek je samo uzeo svoje iz stana