DARA BUBAMARA DUŽNA DRAGANI MIRKOVIĆ POLA MILIONA EVRA: Pevačica otplaćuje pozamašnu sumu mesečno, ako zakasni slede POSLEDICE!

Autor:

Zabava

31.10.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara može da se pohvali luksuznim voznim parkom, ali za sve to duguje pozamašnu sumu novca i to Dragani Mirković i njeno suprugu Toniju.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram.com

Dara Bubamara duguje pare Dragani Mirković

Pevačica Dara Bubamara u svom voznom parku ima tri luksuzna automobila, koja je kupila od muža Dragane Mirković, Tonija, a kako ih je uzela na lizing, spekuliše se da treba da isplati oko pola miliona evra. 

Po ugovoru koji je Dara potpisala, na mesečnom nivou na račun Tonijeve kompanije uplaćuje određenu svotu novca, a po ugovoru ukoliko preskoči ratu, kompanija ima pravo da joj oduzme automobile, rekao je izvor za Skandal.

Ono što je dobro jeste to da je Dara u odličnim odnosima sa Draganom i da i Mirkovićeva i Toni znaju koliko zbog posla Dara nastupa, ali ta klauzula u ugovoru postoji za svakog kupca, ipak Dara sebi nikada ne bi dozvolila da izigra poverenje Dragane i Tonija.

– Dara sigurno neće izigrati Draganu i Tonija, ona ih poštuje pre svega kao poslovne ljude, a posebno voli Draganu koja joj je kao koleginica i uzor – otkriva  izvor i dodaje:

– Za sada je Dara sve isplaćivala redovno i nema nikakvih problema, ali ako su tačne priče  da je ona svojveremno ostala dužna Marini Tucaković, te Džali i Bubi, o čemu su svi govorili za medije, onda bi Dragana i Toni mogli da se pozovu na zakon i da joj uzmu automobile.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
boky

31.10.2021 09:29

mozes misliti da izigra poverenje. ako ga izigra ostaje bez auta i onog sto je platila.

kontraBAS

31.10.2021 10:31

Verujem da za porez drzavi, na godsnjem nivou, iskesira minimum 100.000€

kiki

31.10.2021 12:36

Balkanska estrada; silikoni, milioni, vile, besna kola, skupa letovanje, elitna putovanja, krstarenja, perike i umetni nokti, lanci oko vrata,........ - Da covek sit zaplace kad vidi nasu balkansku elitu, jedva ko od njih ima vise od osnovne skole i nekog kursa ili zanata. Retki su zavrsili srednju skolu a jos redji fakultet pa ih kompleksi drmaju gore neko klimaks sto drma zene.