NAJNOVIJA NAJAVA RHMZ! Tokom noći hladno i sa kišom, osim u ovom delu zemlje!

Autor:

Vesti

13.09.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kakvo nas vreme sutra očekuje

NAJNOVIJA NAJAVA RHMZ! Tokom noći hladno i sa kišom, osim u ovom delu zemlje!

Foto: Schutterstock

Prema najnovijoj najavi RHMZ, tokom večeri oblačno mestimično sa kišom, osim na jugu i istoku gde će se zadržati promenljivo oblačno i suvo vreme.

Tokom noći u svim predelima Srbije oblačno povremeno sa kišom, a pad temperature sa daljim premeštanjem hladnog fronta očekuje se i na jugu i istoku zemlje.

U Srbiji će sutra biti oblačno i hladno sa kišom i lokalnim pljuskovima, koji ponegde na istoku i jugoistoku mogu biti praćeni i grmljavinom. 

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), najniža temperatura iznosiće od 8 do 13, a dnevna od 13 na severozapadu do 18 °S na jugoistoku i istoku zemlje.

Duvaće umeren i jak zapadni i severozapadni vetar, koji će uveče i tokom noći na severu i zapadu imati i udare olujne jačine.  

Krajem dana i u toku noći ka nedelji se očekuje intenziviranje padavina prvo u Vojvodini, zapadnoj  i centralnoj Srbiji, kao i na teritoriji Beograda.

I u Beogradu sutra oblačno i osetno hladnije, povremeno sa kišom. Intenzivnije padavine se očekuju uveče i tokom noći ka nedelji. Vetar umeren zapadni i severozapdni, uveče u pojačanju. 

Najniža temperatura u glavnom gradu oko 10, najviša oko 14 stepeni.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading