MUP HITNO UPOZORIO GRAĐANE, UPALJENI CRVENI ALARMI ZBOG RAZORNOG NEVREMENA! Dobro obratite pažnju, slede nam VELIKE KATASTROFE!

Autor:

Vesti

13.09.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani, sklanjajte se u domove!

MUP HITNO UPOZORIO GRAĐANE, UPALJENI CRVENI ALARMI ZBOG RAZORNOG NEVREMENA! Dobro obratite pažnju, slede nam VELIKE KATASTROFE!

Foto: Printscreen/SEVERE-WEATHER.EU,Shutterstock, freesvg.org

Hronika

Upozorenje MUP-a Srbije: Prilagodite vožnju vremenskim uslovima

U narednim danima, građane Srbije očekuju loši vremenski uslovi, obilne padavine i klizavi kolovozi. Upravo zbog toga, Ministarstvo unutrašnjih poslova se oglasilo na svom zvaničnom Instagram profilu sa važnim apelom za sve učesnike u saobraćaju.

MUP ističe da je neophodno prilagoditi vožnju vremenskim uslovima kako bi se zaštitili i vozači i putnici u vozilu, ali i drugi učesnici u saobraćaju.

 - Zato, vozite sigurno, poštujte propise i sačuvajmo živote zajedno - apeluju iz MUP-a Srbije.


Upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje da se očekuje nagli pad temperature za vikend, praćen obilnim padavinama i olujnim vetrom u određenim delovima zemlje. Ova informacija dodatno naglašava važnost prilagođavanja vožnje uslovima na putu.

Bezbednost građana na prvom mestu

Uzimajući u obzir najavljene vremenske nepogode, MUP Srbije ističe da je bezbednost građana na prvom mestu. Ovo upozorenje ima za cilj da podigne svest o važnosti preventivnih mera u saobraćaju kako bi se smanjio rizik od nezgoda usled loših vremenskih uslova.

Apel za odgovornu vožnju

Apel MUP-a Srbije za prilagođavanje vožnje vremenskim uslovima predstavlja važan korak ka podizanju svesti o odgovornom ponašanju u saobraćaju. Ovakve inicijative imaju za cilj da doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda u uslovima lošeg vremena, te da se očuva bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Podrška građanima u borbi sa nepogodama

MUP Srbije ističe da će pružiti podršku građanima u borbi sa nepogodama, te da će preduzeti sve neophodne mere kako bi se sačuvala bezbednost i imovina građana u slučaju loših vremenskih uslova. Ovo upozorenje predstavlja važan korak ka preventivi i zaštiti građana od potencijalnih opasnosti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading