OLUJA KIDALA CREPOVE SA KROVOVA! HOROR SCENE IZ SREMSKE MITROVICE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.07.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vetar ruši sve pred sobom.

OLUJA KIDALA CREPOVE SA KROVOVA! HOROR SCENE IZ SREMSKE MITROVICE! (VIDEO)

Foto: Foto Printscreen/facebook/Jadar Press-Loznica Grad

Oluja u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji ne janjava ni danas.

Na društvenim mrežama se šire jezivi snimci dramatičnih scena po celoj Srbiji.

Na jednom Fejsbuk profilu je osvanuo snimak iz Sremske Mitrovice, naime vetar koji duva ruši sve pred sobom tako je i ovde odneo crep sa jednog objekta.

 

 

Pored vetra padaju i velike količine grada koji dodatno pravi štetu usevima, objektima i automobilima, a može biti i opasan po život.

Da podsetimo, sektor za vanredne situacije MUP-a Srbije je od juče, usled obilnih padavina, intervenisao na 50 lokacija u Beogradu, Sremskom, Braničevskom, Borskom, Južnobanatskom, Južnobačkom, Mačvanskom i Podunavskom okrugu.

Kako se navodi u saopštenju, tokom noći je najviše intervencija bilo na teritoriji Beograda, gde je na 28 lokacija intervenisalo skoro 100 vatrogasaca sa 33 vozila i pumpom. U 15 intervencija pripadnici Sektora za vanredne situacije bili su angažovani na uklanjanju stabala, kao i u 6 požara izazvanih gromom, dok su, između ostalog, u tri intervencije bili angažovani na uklanjanju limenog krova i izvlačenju potopljenog vozila.

Takođe, pripadnici Sektora za vanredne situacije bili su angažovani u gašenju 11 požara izazvanih udarom groma u Rumi, Koceljevi, Smederevu i Beogradu, kao i na uklanjanju stabala na 23 lokacije u Beočinu, Pančevu, Alibunaru, Požarevcu, Golupcu i Beogradu.

Vatrogasci-spasioci su u Beočinu iz automobila na koji je usled nevremena palo drvo, evakuisali jednu osobu koja tom prilikom nije povređena, a pomagali su i stanovništvu u crpljenju vode na devet lokacija u Bačkoj Palanci, Staroj Pazovi, Smederevu i Beogradu.

Kako se navodi, na svim intervencijama do sada, ukupno je bilo angažovano 154 vatrogasca-spasioca sa 54 vozila i 9 pumpi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading