TRAMP OTKRIVA EPSTAJNOV SPISAK: NA NJEMU SU MILIJARDERI KOJI RADE ZA KAMALU! "DUBOKA DRŽAVA" panično donira bogatstvo za kampanju Harisove

Autor: IGOR KOZARSKI

Vesti

14.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilon Mask ističe da najviše razloga za strah imaju Bil Gejts i suosnivač Linkdina Rid Hofman

TRAMP OTKRIVA EPSTAJNOV SPISAK: NA NJEMU SU MILIJARDERI KOJI RADE ZA KAMALU! "DUBOKA DRŽAVA" panično donira bogatstvo za kampanju Harisove

Foto: Tanjug/AP

Ilon Mask, vlasnik "Tesle", "Spejseksa" i Tvitera, tvrdi da će Donald Tramp, ukoliko se vrati u Belu kuću, objaviti pun spisak klijenata osuđenog pedofila Džefrija Epstajna, za kojeg je tužilac da je na svom ostrvu Mali Sent Džejms napravio "savršeno skrovište za trgovinu mladim ženama i maloletnim devojkama radi seksualnog ropstva, zlostavljanja dece i seksualnog napada".

DIRNUO U OSINJE GNEZDO

Prema Maskovim rečima, na listi su imena američkih milijardera, koji izdašno doniraju ogromne sume novca za kampanju kandidata demokreta Kamale Haris.

- Kamala je dobila toliku podršku zato što će u slučaju pobede Trampa biti objavljena puna lista Epstajnovih klijenata. Neki od tih milijardera koji stoje iza Kamale su prestrašeni da će sve isplivati na videlo. Mislim da su veoma uznemireni Bil Gejts i Rid Hofman (suosnivač Linkdina, društvene mreže za uspostavljanje poslovnih kontakata i bivši direktor "PayPal") - rekao je Mask.

Foto: www.profimedia.rs

Tramp dirnuo u osinje gnezdo, kaže Ilon Mask

On je s ovim dirnuo osinje gnezdo, pošto Forbs navodi da je 76 milijardera doniralo po više od milion dolara Harisovoj. Pritom je još 46 bogataša uplatilo Harisovoj po manje od milion dolara. Tačan iznos donacija svih njih neće biti poznat do posle izbora, kad Federalna izborna komisija objavi izveštaj u decembru.

Bogatstvo Rida Hofmana Forbs procenjuje na 2,3 milijarde dolara, a CNN je javio da je donirao Harisovoj sedam miliona. Pritom Hofman sad sedi u Upravnom odboru Gejtsovog "Majkrosofta".

Mask nije slučajno izabrao da pomene baš Hofmana. Za njega je Volstrit žurnal objavio da je 2014. posetio Epstajnovo ostrvo, gde su napastvovane maloletnice, što je potvrdio Džoi Ito, tadašnji direktor "MIT Media Lan". Neki dokumenti navode da je Hofman isplanirao žurku doručkom s Bilom Gejtsom i Epstajnom u kući pedofila na Menhetnu. Ova kuća kasnije je prodata za 50 miliona dolara da bi se obeštetile žrtve. Podsetimo, Epstajn je nađen obešen u ćeliji 2019.

Foto: New York State Sex Offender Registry via AP

Plaše se spiska Džefrija Epstajna

UPLATA BIVŠE ŽENE

Britanski Tajms otkrio je da posrednici između Gejtsa i Epstajna bili Hrvat Boris Nikolić, inače rezervni izvršitelj Epstajnovog testamenta, i Melani Voker, koja je radila u Gejtsovoj fondaciji i bila Epstajnova naučna savetnica. Sad je Gejts, inače težak 107 milijardi dolara, podržao 59-godišnju Harisovu, a njegova bivša žena Melinda Frenč Gejts, s kojom je ostao u korektnim odnosima, prijavila je donaciju od 13 miliona dolara grupama koje podržavaju Harisovu.

Tajna gazde Viktorijinih anđela
Za oko 170 Epstajnovih gostiju zna se još od prošle godine kad je sud otpečatio dokumenta iz predmeta. Ali je na njemu tad bio samo jedan milijarder i to Lesli Veksner, osnivač "Viktorija sikreta". Veksner je 1991. angažovao Epstajna, kojem je to donelo više od 200 miliona dolara. Međutim, Veksner kaže da je Epstajn usput ukrao od njega 46 miliona dolara, pa ga je odavno otpustio.
U sudskim dokumentima žrtve su teško optužile i britanskog princa Endrjua, mlađeg brata kralja Čarlsa, a pomenule su i glumca Vudija Alena, pokojnu pop zvezdu Majkla Džeksona, mađioničara Dejvida Koperfilda, fizičara Stivena Hokinga (1942-2018) i filozofa Noama Čomskog (95).

KLINTONOVI I ŠEF CIA NA OSTRVU GREHA

1. Podsetimo, Bil Klinton je priznao da je bio blizak s Epstajnom. On je upao u redakciju Veniti fera i besno tražio da ne šire vesti o njegovom prijatelju. Na Epstajnovom ostrvu videla ga je s dve devojke jedna od žrtava Anita Šoberg. Klinton je 26 puta leteo Epstajnovim avionom "Lolita ekspres", koji je koristila i Hilari. Epstajn je u dokumentima pominjao Bila Klintona pod pseudonimom Džon Dou 36.

Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Bil Klinton bio blizak sa Džefrijem Epstajnom

2. Viktorija Đufre, još jedna Epstajnova žrtva, za Klintonovog potrpedsednika Ala Gora rekla je da je bio čest gost na ostrvu s ženom Tajper, od koje se razveo na kraju tog perioda 2010, nakon 40 godina braka.

3. Dokumenti pedofila otkrili su da se sretao i s Vilijamom Bernsom, aktuelnim direktorom CIA. Berns se branio da je tražio posao u privatnom sektoru, a da mu je Epstajn dao uopštene savete kako da promeni profesiju.

4. Donald Tramp je priznao da je poznavao Epstajna 15 godina. Johana Šoberg svedočila je da je s Epstajnom dva puta bila u Trampovom kazinu u Atlantik Sitiju, ali da ga nije masirala niti nu pružila bilo kakvu uslugu. Ona je dodala da ulaz nije bio dozvoljen maloletnoj Virdžiniji Đufre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading