PRIJATNO IZNENAĐENJE: Nema zadržavanja na granicama!

Autor:

Vesti

07.08.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

AMSS podseća da će u narednim danima saobraćaj biti sve intenzivniji zbog špica letnje turističke sezone.

PRIJATNO IZNENAĐENJE: Nema zadržavanja na granicama!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Na graničnim prelazima u Srbiji za putnička vozila na ulazu i izlazu iz zemlje nema zadržavanja, dok teretna vozila čekaju na pojedinim prelazima i tri sata, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Najduže se čeka na graničnom prelazu Kelebija na izlazu - 180 minuta, dok su zadržavanja za teretna vozila zabeležena još jedino na prelazima Horgoš, Batrovci i Sremska Rača gde se čeka po 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima, kao i na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

AMSS podseća da će u narednim danima saobraćaj biti sve intenzivniji zbog špica letnje turističke sezone, zbog čega će na svakoj deonici na kojoj se izvode radovi brzo dolaziti do usporene vožnje.

Na putevima širom Evrope danas se beleže saobraćajne gužve i zastoji na drugu "crnu subotu" u godini, kada ljudi masovno idu na odmor, a posebno se kolone vozila stvaraju ka i od popularnih destinacija za odmor, saopštio je Kraljevski holandski turistički klub (ANWB). Navodi se da se najviše kašnjenja u Francuskoj beleži na auto-putu A7 između Liona i Oranža, kao i na A10 do Bordoa i A9 do i od španske granice, prenosi NL Tajms.

ANWB preporučuje izbegavanje poseta Parizu zbog gužvi tokom Olimpijskih igara, pošto su zbog mera bezbednosti i svakodnevnog prevoza sportista i gostiju zatvoreni mnogi putevi ili trake u Parizu i okolini. U Nemačkoj su danas takođe velike saobraćajne gužve, posebno na severu i jugu zemlje, a u Švajcarskoj se na auto-putu A2, u tunelu Sen Gotar, čeka oko dva sata, ističe ANWB.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading