POTOP U PREDEJANAMA! Dramatični snimci sa ulice, automobili se jedva probijaju kroz vodu - nevreme se ne stišava! (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.07.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tunel Predejane u jednom periodu bio je zatvoren

POTOP U PREDEJANAMA! Dramatični snimci sa ulice, automobili se jedva probijaju kroz vodu - nevreme se ne stišava! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Vremenske nepogode izazvale su danas katastrofu u Predejanama, kada je zbog obilnih padavina došlo do haosa pre svega na auto-putu, ali i na ulicama.

Kako se vidi na video-zapisu koji je objavljen na Instagram stranici na profilu "192_rs", ulice su potpuno poplavljene, dok se voda samo sliva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Takođe, kako smo već pisali, dramatična scena odvijala se na auto-putu kod Grdelice, zbog vremenskih nepogoda koji su pogodili ovaj kraj.

Naime, voda je tekla neverovatnom brzinom, zbog čega je u jednom trenutku zatvoren tunel Predejane.

Zbog vremenske nepogode, zatvoren tunel Predejane i deo autoputa kod Grdelice. Voda velikom brzinom kao vodopad prodire na autoput - naveli su iz JP Putevi Srbije, nakon čega su, posle određenog vremena objavili da se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

 Auto-put E-75, pre ulaza u desnu cev tunela Predejane, smer ka Vranju - saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom nakon kratkotrajne obustave usled obilnih padavina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading