HAOS NA GRANICAMA! Na Gradini i Preševu nema igla gde da padne, satima se čeka u koloni! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.07.2024

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

AMSS upozorava da će ovog vikenda biti gužvi!

HAOS NA GRANICAMA! Na Gradini i Preševu nema igla gde da padne, satima se čeka u koloni! (FOTO)

Foto: AMSS kamere / screenshot

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5:15 sati, putnička vozila i autobusi na graničnom prelazu Preševo, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se dva sata.

Putnički automobili se na Gradini zadržavaju 50 minuta, a na Batrovcima 45 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Teretna vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju šest sati, a na Batrovcima 45 minuta.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

- Pred nama je vikend koji će proteći sigurno u znaku pojačanog saobraćaja. Sredina jula, i smena turista biće uzrok većeg protoka vozila i pojačanog saobraćaja na svim putevima, a posebno ka Crnoj Gori, S. Makedoniji i Bugarskoj. Ukoliko putujete vikendom koristite manje frekventne granične prelaze i pripremite se za moguća duža zadržavanja - kažu u AMSS.

Radno vreme manjih graničnih prelaza:

  • GP Bajmok od 12.7. do 8. 9. 2024. u danima vikenda (petak, subota i nedelja), radiće u vremenu od 07,00 do 24,00 časova.
  • GP Bački Vinogradi od dana 05.07.2024. godine do 1. 9. 2024. u danima vikenda (petak, subota i nedelja), radiće u vremenu od 07,00 do 22,00 časova
  • GP Horgoš II - u dogovoru sa mađarskim graničnim organima, odlučeno da će granični prelaz Horgoš 2, biti otvoren i radi će od 05 do 23 č.
  • Ostali manji GP rade uobičajno 07,00 do 19,00 časova (GP Rabe, Đala i GP Rastina).

ćNapomena: Na GP Bačka Palanka, normalizovan je saobraćaj za PMV, kao i za TMV ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, iz razloga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu. 

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading