TAJNA SKRIVANA 35 GODINA! KO JE UNIŠTIO PROJEKAT SRPSKOG SUPER AVIONA? ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

30.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

TAJNA SKRIVANA 35 GODINA! KO JE UNIŠTIO PROJEKAT SRPSKOG SUPER AVIONA? ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Profimedia Abaca Abaca Press Profimedia, Wikipedia

Srpski telegraf u izdanju za utorak 30. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

Poslednji adut: Spilberg spasava redova Bajdena

Čuveni režiser će učestvovati u planiranju strategije za nacionalnu konvenciju demokrata u avgustu

Aktuelni američki predsednik Džozef Bajden dotakao je dno! Prema poslednjim istraživanjima javnog mnjenja, on je došao do istorijskog minimuma, sa samo 38,7 odsto podrške, što je najmanje koju je imao bilo koji njegov prethodnik koji je vodio SAD.

- Oko šest meseci pre izbora Bajden stoji na slabijoj poziciji nego bilo koji prethodni predsednik - zaključili su "Galupovi" anketari.

U Bajdenovom štabu shvatili su da je vrag odneo šalu, pa su odlučili da angažuju ni manje ni više nego najvećeg režisera današnjice Stivena Spilberga u planiranju strategije za nacionalnu konvenciju demokrata, prenosi NBC njuz, pozivajući se na izvore u kampanji.
Nije tajna da je čovek koji je snimio kultne filmove poput "IT", "Indijana Džonsa", "Šindlerove liste"..., dugogodišnji pristalica Bajdena. On je već aktivno učestvovao na sastancima sa organizatorima konvencije koja će se održati u avgustu, ali ovog puta njegov angažman pričom podseća na "Spasavanje redova Rajana".

Interesantno je da čuveni oskarovac ne planira da napravi filmski program za događaje uoči izbora, iako je producirao film za kampanju tadašnjeg predsednika Baraka Obame 2008.

DOBRODOŠAO, BRATE SI!

Čelično prijateljstvo s drugom silom sveta omogućeno zahvaljujući dobrim ličnim odnosima Vučića i Đinpinga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće dva dana domaćin predsedniku Narodne Republike Kine Si Đinpingu, koji će boraviti u poseti Beogradu 7. i 8. maja. Njihov deveti zvanični susret, tokom kog će se razgovarati o daljem unapređenju političkih i ekonomskih veza, potvrda je čeličnog prijateljstva dve države.

Takva poruka stiže i iz Kine, druge ekonomske sile na svetu i nezaobilaznog političkog i bezbednosnog činioca na planeti. Naime, kineski šef diplomatije Vang Ji poručio je da se Peking raduje ovoj poseti, kao još jednoj prilici za cementiranje gvozdenog prijateljstva sa Srbijom.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 30. april 2024. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading