UZ SVAKI BROJ SRPSKOG TELEGRAFA POKLON SLIČICE ZA JAJA! Požurite danas po svoj primerak!

Autor:

Vesti

29.04.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret pranicima, poklon našim čitaocima!

UZ SVAKI BROJ SRPSKOG TELEGRAFA POKLON SLIČICE ZA JAJA! Požurite danas po svoj primerak!

Foto: Tanjug/S.AĆIMOVIĆ

Uz svaki broj dnevnog lista Srpski telegraf, danas 29. aprila, naši čitaoci moći će da dobiju sličice za jaja, povodom predstojećeg najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa.

Vaskrs se ove godine praznuje 5. maja, a mnogi će ovaj period iskoristiti da spoje sa prvomajskim praznicima, te će i domaćice imati više vremena za ukrašavanje jaja za svoje ukućane.

Podsećanja radi, danas vas u našem listu očekuje i pregršt zanimljivih tema koje možete da pročitate. I to nije sve, našim čitaocima danas delimo i dodatak Astro.

 

  • ČUVENI EFRAIM ZUROF SVE OBJASNIO! SREBRENICA NIJE GENOCID!

Jedan od najvećih svetskih stručnjaka za Holokaust direktor Centra "Simon Vizental" Efraim Zurof izjavio je da rezoluciju o Srebrenici, koja je predvi|ena za glasanje u Generalnoj skupštini UN, ne treba podr`ati jer bi označavanje Srebrenice kao genocida dodatno oslabilo sam značaj tog pojma, koji služi kao važno upozorenje čovečanstvu o opasnostima ratova i sukoba.

  • OPŠTI NAPAD PO NALOGU MOĆNIH! POKRENUT TOTALNI UDAR NA VUČIĆA!

Samo u poslednja dva-tri dana u medijima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i opozicionim glasilima u Srbiji objavljeno je nekoliko desetina tekstova kojima se napada vlast u Srbiji. A najmanje 10-20 upereno je direktno i brutalno protiv predsednika Aleksandra Vučića.

  • PORODIC OPTUŽUJE BOLNICU U MITROVICI! LEKARI JE OTPUSTILI, ONA UMRLA VEĆ SLEDEĆEG JUTRA!

Nataša Žabić (44) iz Sremske Mitrovice preminula je prošle nedelje, nakon što ju je lekar otpustio s pregleda, a njenih dvoje dece od 13 i 19 godina postali su siročići. Uzrok smrti se povezuje s plućnom embolijom, koja je verovatno nastala od tromba, koji je krenuo iz noge na koju se žalila. Lekar je nakon pregleda i propisane terapije odlučio da Natašu pusti na kućno lečenje, a ona je slede}eg jutra preminula.

  • POTRESNA PORUKA BOJANINE SESTRE! BOKO MOJA, TRČALA SAM MARATON ZA TEBE!

Bivša voditeljka Pink televizije Bojana Janković preminula je 19. aprila, a na večni počinak ispraćena je 26. aprila na Novom groblju u Beogradu, međutim, objava njene sestre Ivane dirnula je sve. Naime, sestra bliznakinja Ivana istrčala je Beogradski maraton i medalju posvetila sestri.

  • MISLE DA SU JAČI OD ZAKONA I SUDA! IZ UNDP SE POZVALI NA IMUNITET DA BI IZBEGLI PLAĆANJE DUGA!

Dug je zao drug. Znaju to, naravno, lokalni kadrovi iz kancelarije UNDP (Program Ujedinjenih nacija za razvoj) u Beogradu, znaju i da imaju dug koji nisu isplatili, ali kada su im na vrata s izvršnom isplatom o naplati zakucali izvršitelji, našli su kvaku, pozvali se na diplomatski imunitet i eskivirali obavezu.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading