OŠTAR GOVOR PREDSEDNIKA VUČIĆA PRED SAVETOM BEZBEDNOSTI! KURTI JEDINO ŽELI "VELIKU ALBANIJU"! Čitajte u Srpskom telegrafu

Autor:

Vesti

23.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OŠTAR GOVOR PREDSEDNIKA VUČIĆA PRED SAVETOM BEZBEDNOSTI! KURTI JEDINO ŽELI "VELIKU ALBANIJU"! Čitajte u Srpskom telegrafu

Foto: Printscreen/RTS1

Srpski telegraf u izdanju za utorak 23. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

 

EKSKLUZIVNI SERIJAL: OVAKO JE MILO STVORIO DON BRANA

Dva oka u glavi... Ovako su, sve do raspada državne zajednice, nazivali Srbiju i Crnu Goru. Ali i kad su se dva oka rasturila, tu sintagmu nastavili su da koriste oni koji su opisivali odnos između Mila Đukanovića i Brana Mićunovića. Ipak, hijerarhija je oduvek bila jasna kad su u pitanju don Milo i don Brano: prvi je gazda, drugi je izvršilac kojem je dozvoljeno da paralelno isplete mrežu u celom regionu.

 

OŠTAR GOVOR PREDSEDNIKA VUČIĆA PRED SAVETOM BEZBEDNOSTI! KURTI JEDINO ŽELI "VELIKU ALBANIJU"! 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija da su svi potezi prištinskih vlasti  s Aljbinom Kurtijem na čelu deo šovinističke agende usmerene ka kreiranju "velike Albanije". Dok je govorio, ispred njega je stajala tabla sa imenom Srbije, a ispred Vjose Osmani - samo njeno ime, što je bio jasan diplomatski šamar Prištini.

 

BRUKA IZ BEOGRADA STIGLA DO NJUJORKA: VELIKA AFERA U UNDP! Uzeli projekat, a pare ne daju

Kancelariju međunarodne organizacije UNDP (razvojni program Ujedinjenih nacija) u Beogradu trese velika afera, saznaje Srpski telegraf.
Prema saznanjima koja su nam potvrđena iz dva izvora unutar same beogradske kancelarije UNDP, postoji ozbiljna sumnja, praćena nizom konkretnih činjenica, da je došlo do zloupotreba prilikom projekta rekonstrukcije i dogradnje Fakulteta likovnih umetnosti (FLU), zbog kojih bi mogla da pukne i međunarodna bruka.

 

TRAGIČNA SUDBINA BOJANE JANKOVIĆ: POSLALA DECU IZ KUĆE, PA UMRLA

Voditeljka Bojana Nikolić, nekadašnje Janković, preminula je pre nekoliko dana i vest o njenoj smrti je sve ostavila u šoku, a kako smo sada saznali, ona kao da je znala šta će uslediti! Naime, kako nam je otkrio izvor blizak voditeljki, danima je zvala sestru Ivanu da bi s naslednicima i njom organizovala da ceo dan provedu zajedno, a sve da bi bila što dalje od njih.

 

DANAS POKLON: MAGAZIN RIJALITI

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 23. april 2024.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Vojvoda

23.04.2024 07:06

Diplomatska prava borba predsednika.

mara

23.04.2024 07:31

Jedino Vucic moze da odbrani Srbiju pred svetom i saspe im sve u lice.

Vanja

23.04.2024 07:33

Oštar i snažan govor, tako se voli i brani Srbija.

Ranko

23.04.2024 07:34

Grmi predsednik Vucic! Ne damo Srbiju!