MAJCI JEDNOG OD NESTALIH DEČAKA U APATINU SE SLOŠILO, DOZIVAJU SVOJE SINOVE NA OBALI: U toku intenzivna potraga za Antonijom M. i Patrikom B.

Autor:

Vesti

30.05.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz obalu Dunava gde su nestali dečaci, nalazi se policija, hitna pomoć, ronioci, porodica, rodbina i mnogo građana.

MAJCI JEDNOG OD NESTALIH DEČAKA U APATINU SE SLOŠILO, DOZIVAJU SVOJE SINOVE NA OBALI: U toku intenzivna potraga za Antonijom M. i Patrikom B.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook/Nove Apatinske Novine

Potraga za dečacima iz Apatina

U toku je intenzivna potraga za Antonijom M. i Patrikom B. iz Apatina dečacima od devet i deset godina koji su nestali juče kada su izašli iz kuća da voze bicikle, poslednji put su viđeni u blizini Kajak kluba oko 14 časova i od tada im se gubi svaki trag.

Uz obalu Dunava gde su nestali dečaci, nalazi se policija, hitna pomoć, ronioci, porodica, rodbina i mnogo građana.

Neutešne majke dozivaju svoju decu. Reagovala je i Hitna pomoć, jer se majci jednog od dečaka naglo slošilo. Lokalni ronioci ranije su izjavili da u ovom delu ima virova i da u blizini dubina ide i do 30 metara, piše Blic.

Kako smo ranije pisali, na obali su pronađene stvari koje pripadaju nestaloj deci – bicikli i obuća, što je izazvalo dodatnu zabrinutost.

Podsetimo, kod obale Dunava u Apatinu juče su u poslepodnevnim časovima nestala dva maloletna dečaka. Dečaci od devet i deset godina poslednji put su viđeni u blizini Kajak kluba oko 14 časova i od tada im se gubi svaki trag, piše Blic.

U toku je potraga za njima u koju su uključeni i ronilački timovi, a zbog višeg vodostaja reke i slabe vidljivosti, potraga je otežana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading