RHMZ izdao novo upozorenje! Ovi delovi zemlje nek se spreme za olujno nevreme! Ljudi, sklanjajte se sa ulica!

Autor:

Vesti

25.06.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U istočnoj i jugoistočnoj Srbiji očekuje se više od 20 mm kiše za kratko vreme!

RHMZ izdao novo upozorenje! Ovi delovi zemlje nek se spreme za olujno nevreme! Ljudi, sklanjajte se sa ulica!

Foto: Tanjug/AP

Republički hidrometeorološki zavod izdao je novo hitno upozorenje na jak pljusak, grmljavinu i grad. U istočnoj i jugoistočnoj Srbiji očekuje se više od 20 mm kiše za kratko vreme!

- U naredna dva časa jaki pljuskovi sa grmljavinom, gradom, a ponegde i olujnim vetrom u zoni pljuskova očekuju se i dalje u Mačvanskom i Kolubarskom okrugu sa tendencijom premeštanja preko južnog Srema i Beograda dalje ka južnom Banatu. Pljuskovi i grmljavine uz pojačan vetar će se intenzivirati i u istočnoj i jugoistočnoj Srbiji (preko 20 mm za kratko vreme) - navodi se u najnovijem upozorenju RHMZ-a.

Podsetimo, jaki pljuskovi praćeni grmljavinom, a ponegde i gradom, pogodili su ovog popodneva Beograd, Novi Sad i druge delove Srbije, u Sremskoj Kamenici udar groma je na kratko prekinuo vodosnabdevanje, dok je na Kopaoniku i Zlatiboru padao grad.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading