RAT NA SIGNAL GRUPI SSP-A POSLE NAŠE EKSKLUZIVNE OBJAVE O TUČI MARINIKE I SONJE PERNAT! Međusobno su psuju, vređaju, ponižavaju....!

Autor:

Vesti

28.10.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika celo veče peni, piše poruke, vređa, a u raspravu su uključeni svi članovi predsedništva.

RAT NA SIGNAL GRUPI SSP-A POSLE NAŠE EKSKLUZIVNE OBJAVE O TUČI MARINIKE I SONJE PERNAT! Međusobno su psuju, vređaju, ponižavaju....!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić/S. Radovanovic, printscreen/KTV Televizija

Na Signal grupi predsedništva SSP nastao je pravi rat posle ekskluzivne vesti, koju je objavila Republika, da su se dve poslanice ove stranke Marinika Tepić i Sonja Pernat večeras fizički sukobile u prostorijama partije.

Podsećamo, sve je krenulo od toga što je Sonja Pernat optužila Mariniku Tepić da ljudi zbog nje napuštaju stranku, što je desnu ruku Dragana Đilasa toliko ražestilo, da je na koleginicu iz Zrenjanina i fizički nasrnula.

Došlo je do obračuna koji su prekinuli Dragan Đilas i ostali poslanici, tako što su stali između dve žene. 

Sonja Pernat je ubrzo posle napada napustila stranku zbog ozbiljnog porodičnog razloga, ali Marinika je nastavila obračun preko Signal grupe predsedništva stranke, gde na sva usta  vređa poslanicu iz Zrenjanana jer je ubeđena da je upravo ona odgovorna što je informacija o tuči stigla do nas, što apsolutno nije tačno. 

Kako kaže naš izvor, Marinika celo veče peni, piše poruke, vređa, kako koleginicu tako i naš portal, a u raspravu su uključeni svi članovi predsedništva tako da je u toku velika svađa.

Republika je večeras uspeli da stupi u kontakt sa Sonjom Pernat a šta nam je rekla povodom cele situacije možete pročitati na ovom linku.

Inače, Republika je dana objavila, takođe ekskluzivno, da u SSP-u vlada totalni haos i da su na granici raspada zbog samovolje Marinike Tepić. 

Naime, dvojica poslanika SSP, Đorđo Đorđić i Željko Veselinović već planiraju da istupe iz postojećeg i formiraju sopstveni poslanički klub, a očekuje se da njihovim stopama krenu još neki kojima je sve dojadilo, a sve zbog Marinike Tepić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Sara

28.10.2024 22:34

Narod veruje jedino Vucicu jer je Vucic delima pokazao da mu je Srbija prioritet

Iva

28.10.2024 22:35

S broda koji tone se beži glavom bez obzira.

Miroslav

28.10.2024 22:36

Kao dve kokoske se ponasaju

Aleksandra

28.10.2024 22:36

Takvim ponašanjem žele da pridobiju pažnju glasača.