SUTRA TELEFONSKI RAZGOVOR VUČIĆA I PUTINA! Tema i Kosovo!

Autor:

Vesti

19.10.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Rusije juče, je inače, uputio srdačnu čestitku svom srpskom kolegi povodom 80-te godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

SUTRA TELEFONSKI RAZGOVOR VUČIĆA I PUTINA! Tema i Kosovo!

Foto: printscreen

Vladimir Putin i Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sutra telefonom sa liderom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Kako pišu "Novosti", dvojica državnika razmeniće mišljenje o svim aktuelnim temama sa posebnim akcentom na regionalne teme, kao i o nepovoljnoj situaciji u kojoj se nalazi srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Prvi čovek Rusije juče, je inače, uputio srdačnu čestitku svom srpskom kolegi povodom 80-te godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. On je tom prilikom podsetio da su se Rusi i Srbi, rame uz rame, zajedno borili protiv neprijatelja, a naglasio je i da je zadovoljan odnosom srpske vlasti prema palim herojima Crvene armije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je inače pozivnicu za učešće na Samitu BRIKS koji se održava u Kazanju 23. i 24. oktobra. Vučić je rekao da će odluku o svom odlasku na Samit doneti uskoro.

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sa suprugom bio je večeras domaćin večere u čast Njegovog Veličanstva kralja Msvatija III od Kraljevine Esvatini, koji se nalazi u poseti Srbiji.

- Hvala vam što ste došli u Srbiju. Čast mi je što sam vas ugostio. Nadam se da uživate u boravku u Srbiji i da smo dobri domaćini. Mnogo vam hvala za sve što ste uradili za naše prijateljstvo, čak i u danima kada to nije bilo lako. Mi smo veoma lojalni prijateljima i to nećemo zaboraviti. Verujem da će naši sveukupni odnosi u budućnosti napredovati i da ćemo nastaviti da jačamo naše prijateljstvo.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading