OPOZICIJA SIŠLA S UMA! ĐILASOVCI HOĆE DA NAS VRATE U SREDNJI VEK: Ne trebaju im put, pruga, gas ni internet

Autor: KATARINA BLAGOVIĆ

Vesti

18.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je njihov politički program zbog kog bi Srbija ekonomski propala

OPOZICIJA SIŠLA S UMA! ĐILASOVCI HOĆE DA NAS VRATE U SREDNJI VEK: Ne trebaju im put, pruga, gas ni internet

Foto: Tanjug, Printscreen/Facebook,Profimedia, Dušan Aničić

politika

Taman kad čovek pomisli da je sve čuo od predstavnika Đilasove opozicije, oni ga demantuju. Posle niza bisera opozicije koja je protiv iskopavanja litijuma ona je sada paktično iznela svoj program na nedavnom mitingu u Loznici. Neće puteve, neće pruge, cevovod, internet! Ništa! Kao da smo u kamenom dobu. Sve što može da nam olakša život, to je jeres za predstavnike opozicije, kao da su s uma sišli.

ZAGORČAVAJU ŽIVOT

Mirjana Petković iz Ne damo Jadar poslala je ovu poruku na improvizovanom skupu u Nedeljicama, gde je malobrojne okupljene praktično pokušala da ubedi da je dobro da Srbija ekonomski propadne.

- Nedeljičani ne daju gasovod. Da znate, sprema nam se "Milijenijum tim" i "Srbijagas", ali neće ući. Sprema se put, pruga, cevovod i 5G mreža. Ne treba nam ni internet. Ništa nam ne treba, sve nam je bog u Nedeljicama dao - poručila je na mitingu Mirjana Petković.

Kako je došla do te bine, ako ne putem, ona nije objasnila. Kako su se se dogovorili gde će se okupiti, ako ne putem telekomunikacija i interneta, takođe nije objasnila. I da ne idemo sad stavku po stavku, jasno je da se bore protiv onoga što zapravo i njima svakodnevno olakšava život.

- I još jednom da zapamtite, mi ovakvi kakvi smo, to je što je Srbiji ostalo - poslala je Mirjana Petković na kraju poruku od koje bi se svakom sledila krv u žilama, samo da je to istina.

Politički analitičar Darko Obradović kaže za Srpski telegraf da se antilitijumska kampanja izrodila u potpunu negaciju razvoja i svega što prati napredak Srbije.

PROTIV ČISTE ENERGIJE

- Strah koji su stvorile dezinformacije po pitanju rudnika izrodio se u protivljenje gradnji gasovoda, a to je čista energija. Pa su protiv razvoja putne infrastrukture, a naravno, tu je i protivljenje 5G mreži koje je zasnovano na teorijama zavere. Uviđamo obrazac da više nije pitanje ni ko gradi niti šta gradi, već je na delu političko protivljenje razvojnim projektima, operacijama i aktivnostima - kaže Obradović.

On naglašava da širenje ove paranoje loše utiče na mnoge građane, u čiji strah polažu nade oni koji ih politički zloupotrebljavaju, što je u svakom smislu neodgovorno prema svim ljudima u Srbiji.

Ćuta neće litijum, ali hoće telefon

Aleksandar Jovanović Ćuta pokušao je na televiziji da objasni zašto opozicija neće litijum, a koristi mobilni telefon.

- Vidite ovako, ovaj, pre, pre 10 godina, ovaj, aaaa, bilo je nezamislivo da neko dođe i kaže: "Vidiš, sad ti imaš mobilni telefon" i tako dalje. Mobilni telefon je nešto što je ušlo u upotrebu, ima i pejdžera, mislim ranije je bilo i njih, pa vidimo šta se dešava po svetu. Ovo je ludilo u kom živimo i to nije samo Srbija u ovome, ceo svet je totalno poludeo - rekao je Ćuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Ana

18.10.2024 21:34

Kurti i opozicija jedna koalicija

Marko Savić

18.10.2024 21:35

Sramota za opoziciju!

Vlada

18.10.2024 21:35

Opozicija treba da ostane u srednjem veku, a narod da puste da živi normalno.

Iva

18.10.2024 21:35

Opozicija jasno pokazuje da im nije stalo do modernizacije zemlje; njihova politika nas vraća u prošlost.