"SNS JE RADIO I TE KAKO DOBRO!" Opozicionar hvalio Vučevića, a onda odao priznanje i za puteve i projekte u Nišu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.10.2024

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"To je stranka koja je pokazala dobre rezultate!"

"SNS JE RADIO I TE KAKO DOBRO!" Opozicionar hvalio Vučevića, a onda odao priznanje i za puteve i projekte u Nišu! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Niški opozicionar koji je svojevremeno bio glavna "zvezda" opozicionih medija, a pomalo i uzor opozicionih političara, dr Dragan Milić, odao je priznanje vladajućoj stranci SNS, rekavši na konferenciji za medije da su u ranijim godinama  "i te kako dobro radili".

- Ta stranka nije stranka krezubih, nepismenih, glupih... Niti je ta stranka bila stranka koja nije pokazala rezultate, ta stranka je imala rezultate koje su obeležile ovaj period od 10 godina. Dali su jednu ekonomsku stabilnost koja je bila prisutna, infrastrukturni projekti su se i te kako dešavali, mnogo auto-puteva, mnogo drugih puteva i to treba reći otvoreno. Ne može da se kaže da ništa nisu radili kad su zaista radili, i mnoge stvari su dobro radili - rekao je on.

 

 

Podsećamo, dr Dragan Milić, lider pokreta PODES, ranije je pohvalio na sednici Skupštine Niša premijera Miloša Vučevića da je "vrhunski vodio Novi Sad" i da je "za nagradu dobio premijersko mesto". Takođe, najavio je inicijativu da se ukinu opštine u Nišu i poručio da će to "podržati ceo SNS" iako se tom predlogu usprotivio Milićev koalicioni partner Đorđe Stanković, nosilac liste "Biramo Niš".

Inicijativi se odmah tokom sednici skupštine suprotstavio Đorđe Stanković ispred liste "Biramo Niš" koja sa Milićevom listom, "Kreni promeni" i "Ujedinjeni- nada za Niš" čini vladajuću koaliciju u niškoj opštini Medijana. Međutim, to nije obeshrabrilo Milića.

Žao mi je, Đorđe, ali kad bude glasanje (o inicijativi da se ukinu opštine u Nišu prim. aut.) izgubićeš, zato što će i ceo SNS podržati da se ukinu opštine, sasvim jasno. Kako to znam? Pogledajte, pa ja znam. Znam mnogo što šta. Znam da ljude to nekad nervira, ali evo. Vesti iz 2019. godine. Kaže sledeće. Gradonačelnik Miloš Vučević. Dakle, u to vreme bio je gradonačelnik grada Novog Sada, sada je šef partije SNS-a i ujedno i premijer. Naveo je da se on ne zalaže za podelu Novog Sada na opštine, jer bi se time još više zakomplikovalo donošenje pojedinih odluka na lokalnom nivou i da primer Niša pokazuje da podela na opštine nije dobro rešenje.- poručio je Milić na sednici Skupštine Niša.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
David

14.10.2024 10:54

SNS je zaista radila i te kako dobro! Vidimo to i kroz projekte u Nišu. Putevi su unapređeni, a investicije rastu!

Filip

14.10.2024 10:54

SNS najbolja stranka!

Ana

14.10.2024 10:54

Sve je vidljivo,sta je uradjeno i sta ce tek biti ostvareno. Opozicija to i treba da kaze naglas.

gundjalo

14.10.2024 10:55

PA.....NE MOZETE OSPORITI ONO STO JE URADJENO