VUČIĆ ČESTITAO ORLOVIMA! "Hvala našim momcima!" (FOTO)

Autor:

Vesti

12.10.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik čestitao fudbalerima

VUČIĆ ČESTITAO ORLOVIMA! "Hvala našim momcima!" (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/buducnostsrbijeav

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Švajcarsku sa 2-0 u trećem kolu Lige nacija. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je pobedu "orlovima".

- Hvala našim momcima. Leskovac je naša tvrdjava, Srbija ponos! - napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

 

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije je opasno dominirala nad Švajcarcima u Leskovcu, pobedivši rezultatom 2:0. Na početku prvog poluvremena, lopta je u većinu vremena bila u posedu Švajcaraca, ali bez nekih rezultata. Od polovine prvog poluvremena, Srbija je napravila određenu ravnotežu i češće je imala posed lopte.

U poslednjih par sekundi prvog poluvremena, postignut je prvi gol za Srbiju, odnosno Švajcarci su "napunili" sami sebe uz pomoć Elvedija. Drugo poluvreme je bilo puno dobrih akcija, pogotovo za srpske reprezentativce.

Na samom startu drugog poluvremena, tj. u 47. minutu, Luka Jović je imao ispred sebe čist zicer, koji je nažalost promašio. Nedugo nakon toga, došlo je do, naizgled, ozbiljnije povrede Lukića, koji je morao u 52. minutu da napusti teren. U 54. minutu su Švajcarci uspeli da postignu gol za izjednačenje, ali je on bio poništen jer je Endoji bio u ofsajdu.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović je pokazao svoju nenadmašivu spretnost u 61. minutu utakmice, kada je uspeo da stigne loptu pred samu liniju auta i da brzo nakon toga postigne drugi gol za Srbiju. Nedeljković je u 71. minutu oborio Endojia, nakon čega su Švajcarci imali penal, koji je Rajković profesionalno odbranio. U 73. minutu utakmice, na teren je izašao Andrija Maksimović. Dalji tok utakmice je prošao mirno, a vidno je Srbija imala puno sreće u večerašnjem meču.

Sledeću utakmicu Srbija će odigrati 15. oktobra protiv reprezentacije Španije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Ena

12.10.2024 22:58

Uz ovakvo navijanje Vučića Srbija je morala da pobedi Švajcarsku.

Sanja

12.10.2024 22:58

Predsednik Vučić je na pravom mestu kada čestita našoj reprezentaciji na sjajnoj pobedi protiv Švajcarske! Njegove reči savršeno oslikavaju uzbuđenje i ponos svih nas.

Verica

12.10.2024 22:58

Svaka čast momci. Pobedaaaaa

Ena

12.10.2024 22:58

Sjajna fudbalska predstava u Leskovcu.