SAZNAJEMO! Evo šta je u policiji rekao vulkanizer koji je zamenio gumu Danijeli Nestorović: Nije bila probušena, već samo IZDUVANA!

Autor:

Vesti

09.10.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napominjem da dok je prilazila vulkanizerskoj radnji, ja sam čuo da je guma izduvana, jer sam čuo karakterističan zvuk koji proizvodi totalno izduvana guma, istakao je on

SAZNAJEMO! Evo šta je u policiji rekao vulkanizer koji je zamenio gumu Danijeli Nestorović: Nije bila probušena, već samo IZDUVANA!

Foto: ATA Images

Vlasnik vulkanizerske radnje P. P. koji je zamenio gumu na automobilu narodne poslanice Danijele Nestorović, potvrdio je da ista nije bila probušena, već samo izduvana, saznaje Republika!

- Danas, negde oko 7.30 časova, u vulkanizersku radnju je pristupila gospođa sa vozilom "Fiat punto grande", tamne boje i zatražila od mene da joj popravim prednju levu gumu na vozilu, koja je bila izduvana. Napomenula mi je da ona ne zna da promeni gumu. Ja sam skinuo gubu sa njenog automobila i proverom utvrdio da guma nije probušena, već da je samo izduvana. Gumu sam naduvao i vratio na vozilo i nakon što sam naplatio svoje usluge, gospođa je napustila vulkanizersku radnju - kazao je P. P. i dodao:

- Napominjem da dok je prilazila vulkanizerskoj radnji, ja sam čuo da je guma izduvana, jer sam čuo karakterističan zvuk koji proizvodi totalno izduvana guma pri kretanju automobila. Još jednom napominjem da guma nije bila izbušena, već je samo bila izduvana od stajanja. Napominjem da se radi o gospođi koju prvi put vidim, da je srednjih godina, da ima kosu plave boje i da nemam druge podatke o gospođi. To je sve što imam da izjavim - kazao je vulkanizer sa kojim je MUP obavio razgovor na okolnosti prijave Danijele Nestorović.

Kako saznajemo, P.P. je dodao da na rad policijskih službenika i postupanje istih nema primedbe.

Brnabić uhvatila opozicionarku u laži!

- Moram da kažem poštovanim građanima Srbije i ovo. Danas sam u 10.36 časova sa mesta predsedavajućeg pitala Danijelu Nestorović da li je prijavila policiji taj incident. Svi ste čuli da je ona rekla – DA. Dragi građani, incident je prijavljen u 10.45 časova! Izašli su napolje i onda prijavili policiji! Eto toliko o tome koliko kredibiliteta imaju. Eto toliko o tome koliko pričaju isitni i ne varaju ovaj narod. I lažete i varate, i lažete i varate tri dana, ljudi - kazala je danas predsednica Skupštine Ana Brnabić tokom sednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading