"PREZIME MU SVE GOVORI"! Aleksandar Simić podržao Vučića! ODUSTAO OD KANDIDATURE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.10.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova odluka nije bila laka, ali sam uveren da je u ovom trenutku najbolja. Najbolja za dobrobit Srebrenice i naroda koji živi u njoj, bez obzira na nacionalnost i versku pripadnost, poručio je Simić

"PREZIME MU SVE GOVORI"! Aleksandar Simić podržao Vučića! ODUSTAO OD KANDIDATURE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook/Aleksandar Simić

Nezavisni kandidat Aleksandar Simić za načelnika opštine Srebrenica odustao je od kandidature.

 

On je podržao kandidata za načelnika te opštine Miloša Vučića.

 

- Njegovo prezime sve govori i sigurno će se odgovorno ponašati - rekao je Simić.

- Poštovani građani Srebrenice i poštovani birači, zahvaljujem se svima od srca koji ste mi ukazivali poverenje i podršku u prethodnom periodu. Vaša vera u mene mi je i te kako značila i davala mi izuzetnu snagu da mnogo toga izdržim. Nakon dubokog razmišljanja, doneo sam odluku da odustanem od kandidature i da dam podršku drugom srpskom kandidatu, gospodinu Vučiću. Ova odluka nije bila laka, ali sam uveren da je u ovom trenutku najbolja. Najbolja za dobrobit Srebrenice i naroda koji živi u njoj, bez obzira na nacionalnost i versku pripadnost - poručio je Simić. 

Miloš Vučić rođen je 05.04.1988. godine u Travniku. Završio je gimnaziju u Srebrenici. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Bijeljini.

Sa bogatim iskustvom u sektoru turizma i ugostiteljstva, vlasnik je Hostela Srebrenica. Od 2013. godine zaposlen je u M:tel-u, kao saradnik za pravne poslove, te ima obimno iskustvo u sektoru telekomunikacija.

Inače, predsednici svih srpskih političkih partija u Srebrenici i njihovi odbornički kandidati na sinoćnjoj tribini pokazali su puno jedinstvo u podršci zajedničkom kandidatu za načelnika Srebrenice Milošu Vučiću.

Na skupu su se obratili svi predsednici opštinskih odbora svih stranaka, koji su pozvali birače da izađu na izbore i glasaju za Vučića.

Vučić je zahvalio svim strankama na podršci, ističući da mu srpsko jedinstvo i sloga garantuju pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading