NOVI JEZIVI NAPADI NA VUČIĆA I NJEGOVU PORODICU: "Ko je išao da ga ubije, a nije pozvao sve zainteresovane?!" (FOTO)

Autor:

Vesti

28.09.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet pozivaju na ubistvo predsednika Srbije

NOVI JEZIVI NAPADI NA VUČIĆA I NJEGOVU PORODICU: "Ko je išao da ga ubije, a nije pozvao sve zainteresovane?!" (FOTO)

Foto: ATAImages, Printscreen

Hrvatski bot, koji se krije iza pseudonima na mreži "Iks", napisao je morbidan tvit u kojem pominje ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ustaša koji se potpisuje kao "Humphrey" napisao je odvratan tvit, u kojem je prokomentarisao vest da je u Beogradu pronađena garaža puna oružjem.

"Dobro, pi*ka mu materina, ko je išao da ubije Vučića a nije pozvao sve nas zainteresovane ustaše?!", glasi tvit.

Foto: printscreen

Jezive pretnje

Pretnje predsedniku Srbije i njegovoj porodici su sve učestalije. Podsetimo, nedavno je, kada se dogodio atentat na slovačkog premijera Roberta Fica, to što je Vučić izrazio zabrinutost, iskorišćeno kao povod za jezive pretnje ubistvom.

- To je bila proba za atentat na tebe - napisao je korisnik pod imenom "Dragan Mijatovic" preteći predsedniku Srbije.

Nakon toga je u emisiji "Među nama" na televiziji Nova S Ivan Protić, urednik u novinskoj agenciji Beta, pozvao na streljanje predsednika države Aleksandra Vučića.

- Ono što je bitno, a ne shvataju dovoljno (opozicija, prim. aut.), da Beograd nije Srbija, da svaki grad, selo, opština treba da se pravi infrastruktura, što je teško, ali jedino donosi rezultat. I tek tako postepeno, mislim korak po korak, jer nijedna autoritarna vlast, osim ako je ne izvedete pred puščanu cev kao Čaušeskua u Rumuniji, neće da da vlast dobrovoljno - rekao je Protić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jeca

28.09.2024 15:39

Strasno pretiti nekom pogotovo pozivati da se ubije i preti Vucicu i njegovoj porodici. Treba da se svako uhapsi ko to radi preti itd.