PRETIO VUČIĆU I POPADIĆU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Policija uhapsila muškarca iz Prijepolja

Autor:

Vesti

31.08.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Fejsbuk muškarac je konstantno ostavljao pretnje

PRETIO VUČIĆU I POPADIĆU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Policija uhapsila muškarca iz Prijepolja

Foto: ATA images, Pxfuel, Shutterstock

Jedna muška osoba srednjih godina uhapšena je u Prijepolju zbog upućivanja pretnji predsedniku države Aleksandru Vučiću i predsedniku Opštine Prijepolje Dragu Popadiću.

Na društvenoj mreži Fejsbuk muškarac je konstantno ostavljao pretnje i neprikladne komentare, kao i preteće poruke upućene na račun predsednka Opštine Prijepolje koji prati politiku predsednika države, a istovetno, nakon toga je počeo da preti i predsedniku Aleksandru Vučiću - potvrđeno je za RINU.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku.

Podsećamo da se danas predsednik Aleksandar Vučić uživo obraćao iz Praga gde je stigao sinoć i učestvovao danas na Globalnom bezbednosnom forumu ”GLOBSEC 2024”, koji se održava 30. i 31. avgusta 2024. godine.

Predsednik Vučić je učestvovao i na panelu "Pridruživanje Zapadnog Balkana EU", apotom se obratio javnosti.

- Češki predsednik će uskoro doći u Srbiju, imao mnogo čeških investitora. Sadržajan razgovor sa Ursulom fon der Lajen, otvoren razgovor sa Lajčakom, dobar razgovor sa finskim predsednikom. Razmenjivaćemo stavove i nadu i svoja očekivanja, uputiti molbe Kini da se uključi u rešavanje problema po pitanju mira. Imaćemo sastnake sa nekoliko čeških kompanija sastanke. Imali smo sa Robertom Fasom važan sastanak, zadovoljan sam i mislim da je bilo dobro bez obzira na umor i sve što se zbivalo - rekao je Vučić, pa dodao:

 - Obnovili smo stare, napravili nove kontakte i nadam se da ćemo pre kraja godine videti napredak Srbije na evropskom putu, a stvarno nisam u stanju da obećam da ćemo da budemo deo EU 2028 jer bi to bilo neozbiljno sa moje strane. Ne volim da govorim neistinu svom narodu zarad političkih poena. Ako bude, biću najsrećniji na svetu i priznati da sam promašio ali se plašim da nisam promašio i u onim drugim procenama što se tiče situacije na ratištu.

O rafalima

- Problem je u tome što ti ljudi svesno rade protiv svoje zemlje. Oni će sve najgore reći i francuskom predsedniku samo da bi zadovoljili svoje partikularne interese. Što se tiče cene aviona, kažu duplo skuplji nego hrvatski. Koliko košta kada kupite najnoviji mercedes, a koliko kada kupite D klasu iz 1967 godine, e to je razlika u ceni. Kupite nove avione, šta ja da objašnjavam. Možda su hteli da kažu da je neko uzeo mito, tako uvek polaze od sebe. jedino što im je u glavi je koliko bi mogli da stave u svoj džep i polazeći od sebe dolaze do tih zaključaka.

- Kada je Hrvatska kupila 12 rafala, to je bila lepa vest za region i niko se nije pitao šta će zemlji u NATO, koga će da napada. A kad Srbija kupi, to je tragedija i katastrofa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milan

31.08.2024 16:02

Niko nema pravo nikome da preti.Zatvor

Ninaa

31.08.2024 16:11

Konacno da se stane na put takvim stvarima.To je nedopustivo.

Dragana

31.08.2024 16:14

Sramno ponašanje, Aleksandar Vučić se bori za svakog čoveka u državi da živi u miru i blagostanju.

Ana

31.08.2024 16:17

Samo prete, a ništa ne rade.