POLITIČKA LAKRDIJA ZVANA DRAGAN ĐILAS!

Autor:

Vesti

18.09.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Dejan Bulatović obratio se opozicionom lideru Draganu Đilasu, a mi njegov tekst prenosimo u celosti.

POLITIČKA LAKRDIJA ZVANA DRAGAN ĐILAS!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Rade Prelic

Arogantni lider opozicije Dragan Đilas danas je prilikom svog gostovanja na televiziji na kojoj se ponaša kao u svojoj dnevnoj sobi, pokazao kako zapravo funkcioniše njegov cirkus koji predvodi. Uputivši javnu kritiku „zaboravnoj“ Danijeli Nestorović, Ćutinoj koleginici, za koju je rekao da je zaboravila da podnese još jednu tačku zahteva za skupštinsku raspravu, pokazao je kako tretira ljude koji rade za njega. To nije ništa novo, jer smo navikli na bahatog i bezobzirnog Đilasa kome niko ne valja osim Marinike Tepić.

Tokom ovog gostovanja, Đilas je ponovio da je njegovo najjače političko oružje upotreba istine. Istine? Je l iste one prema kojoj je tvrdio da ubedljivo dobija izbore 2022. godine? Ista ona Marinikina „istina“ o kokama iz Morovića? Istina da roditelji ubijene dece „nemaju tapiju na bol“? Ili je pak to ona istina kada Đilas preti prstom Aleksandru Vučiću i u kameru kaže, citiram: „Aleksandre Vučiću, ti si jedan kreten, odgovaraćeš kad tad!“?

 
Podsetio bih da je nakon te izjave koja je nastala tokom pandemije korone virusa, isti taj Aleksandar Vučić, zajedno sa svojom porodicom svakodnevno izložen izopačenim pretnjama ubistvom, nenormalnim napadima, kao i pokušajima nasilnog svrgavanja sa vlasti. Da je Dragan Đilas otvorio Pandorinu kutiju iz koje je izašla nesnosna politička netrpeljivost i vulgarnost svedoče najbolje ljudi koje je okupio oko sebe i ugurao ih u skupštinski plenum kao svoje prvoborce. Besni, pijani, lažljivi, nesposobni i prevrtljivi, takvi su uzeli baklju borbe protiv svega čemu zdrava Srbija teži. Ne znam šta je još potrebno da Dragan Đilas izgovori na račun Aleksandra Vučića pa da se konačno institucije ove zemlje na adekvatan način pozabave ovim političkim otpadom.
 
Ponovo je bezočno napadao Aleksandra Vučića kako je „stavio u džep“ neke silne pare. Baš onako kako lopov u svakome prepoznaje lopova, tako i Đilas veruje da svako ko je na vlasti puni sopstvene džepove i račune, onako kao što je on radio dok je bio neslavni gradonačelnik Beograda. Za razliku od ponosnog vlasnika 619 miliona evra stečenog profita dok je bio funkcioner, Aleksandar Vučić jedino čime ima da se ponosi jeste bespoštedna borba za Srbiju kojoj je sve podredio.
 
I na kraju ovog još jednog skandaloznog gostovanja na televiziji N1, Đilas je rekao: „hajde da vidimo šta je interes Srbije“. Pa zaista, hajde da vidimo. Interes Srbije je sve ono što radi Aleksandar Vučić, a tiče se razvoja, osnaživanja i napretka naše zemlje. Interes je da Dragan Đilas i taj njegov „freak show“ od opozicije zadrži svoje lepljive prste i gladne stomake podalje od Srbije i našeg naroda da nam se ne bi ponovilo 12 godina mračnog kamenog doba kroz koji je Srbija stradajući prošla za vreme vladavine Dragana Đilasa.

Interes Srbije je evropski put, jaka prijateljstva na sve četiri strane sveta, očuvanje Kosova i Metohije, realizacije „EXPO“ manifestacije i sveukupno osnaživanje Srbije. Naš narod u kontinuitetu poklanja sve veće poverenje Aleksandru Vučiću o čemu svedoči svaki izborni proces u poslednjih deset godina. Istovremeno, politički manevarski prostor Dragana Đilasa sveden je na vračarske kafiće, kožno sedište njegovog raskošnog „BMW“ džipa i od skoro, na žalost, na poslaničku klupu iz koje je nikad bolje pokazao svoje ružno i tužno političko lice.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Jela

18.09.2024 14:10

Sta i ocekivati od pojedinaca iz opozicije...

Stefan

18.09.2024 14:12

Djilas je propao nacisto mrzitelj svega srpskog zato i nema podrsku nikakvu od naroda

Sava

18.09.2024 14:12

Od uvek je on bio lakrdija ali sada dolazi do izražaja.

Milan

18.09.2024 14:14

Mučenik ne zna gde udara jer treba odbraniti onih 619.000.000 evra.