PIPER RASTURIO JOVANOVIĆA, PODSETIO GA NA RANE RADOVE! ''Uskoro će mu i formalno Đilas biti koalicioni šef!'' (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.09.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Piper na socijalnoj platformi ''iks'' objavio stari snimak Miloša Jovanovića u kom pljuje po Draganu Đilasu, pa ga podsetio na sve što je nekada govorio, a sada trči u medije u kojima je Đilas glavni.

PIPER RASTURIO JOVANOVIĆA, PODSETIO GA NA RANE RADOVE! ''Uskoro će mu i formalno Đilas biti koalicioni šef!'' (VIDEO)

Foto: Tanjug, Printscreen/TV KOpernikus

Miloš Jovanović, lider Nove Demokratske stranke Srbije biće gost u emisji ''Utisak nedelje'' na televiziji koja je pod ''palicom'' Dragan Šolaka i njegovog pajtosa Dragana Đilasa, koji se veliča na svakom koraku u Šolakovim  medijima.

Bivši portparol Novog DSS, Uroš Piper se oglasio na svom profilu na platformi ''iks'' (bivši tviter) i podsetio na nekadašnje izjave Jovanovića o Draganu Đilasu, te istakao šta bi uskoro moglo da se desi na relaciji odnosa Đilas - Jovanović, jer menjaju narativ tokom medijskog istupanja.

- Miloš Jovanović sutra ide u Utisak nedelje na Nova S, televiziji gde je Dragan Đilas sve i svja. U stvari on će Jovanoviću vrlo skoro i formalno biti koalicioni šef. A nekada je Jovanović o Đilasu govorio: Dragan Đilas drži monopolsku poziciju i kontrolu nad svim medijima. Sve veći broj poštenih članova i simpatizera DSS ne želi više da trpi privatizovanu stranku od strane Jovanovića i još troje-četvoro njegovih kilmoglavaca iz centrale u Braće Jugovića 2a - istakao je Piper. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading